Coca-Cola sponsoroi kielilävistyksiä Brasiliassa

Kaupat Sao Paulossa, Rio de Janeirossa, Porto Alegressa ja Salvadorissa tarjoavat ilmaisen kielilävistyksen. Juju on siinä, että koruun laitetaan Coke Zero -nuppi ja lävistykset kuvataan osana mainoskampanjaa.

Lähde: www.adrants.com

{democracy:101}

Katso brasilialainen Coke Zero mainos, jossa kielet ja silmät puhuvat:

Edellinen artikkeliSaksi-mobile
Seuraava artikkeliAaltoenergialla kulkeva laiva

1 KOMMENTTI

 1. En ole lävistyksiä vastaan ja mielestäni omalle keholleen saa tehdä mitä haluaa. En kuitenkaan ymmärrä lävistyksiä (enkä hiusten värjäämistä, tatuointeja tai muutakaan vastaava). Ne eivät esteettisesti ole minusta kauniita, työpaikoilla niitä vihataan ja väärin tehtynä ne ovat vain harmiksi.

 2. No jospa nyt hiusten värjäystä ei vihata työpaikoilla 😀
  Onkohan ollu kallis kampanja(ja mitenkähän paljo tappiota)

 3. Sentään tuon napin saa vaihdettua mieleiseensä koruun. Tuli mieleen taannoinen tatuointikampanja briteistä, siinä sitä elelläänkin tuotemerkin kanssa hitusen kauemmin.

 4. Öh, mun piti sanomani, että lävistykset tyyliin piikit leuassa ja poskissa eivät ole jokaisen palveluammattilaiseksi haluavan parhaimpia mahdollisia ideoita. Perseessä olevat tatskat ja blondaus eivät enää niin hirveästi kansaa hätkäytä.

  Eräs tuttu joutui tosin leikkaamaan siniset rastansa pois mennessään kaupan kassalle töihin, että silleen…

 5. Tylsää porukkaa täällä. En kyllä koskaan coca-cola-korua kieleeni ottaisi, kun eipä taida olla materiaalit sieltä laadukkaammasta päästä, mutta yleensä lävistykset ovat hienoja ja saavat ihmiset näyttämään enemmän itseltään. Omia korujani en mistään hinnasta ottaisi pois. =)

 6. Ehkä tuollainen madaltaisi hieman kynnystä ottaa kielikoru. Itseä moinen himottaisi, mutta neulapelkosena kynnys on aika korkea. Muilla kyllä tykkään katsella.

 7. Teppah: Ei kyllä ne hitsaa sen korun kiinni ettei sitä koskaan saa pois..Muutama vuosi sitten tuli huuleen otettua lävistys (kaveri teki), Aikomus oli ottaa lisääkin mutta siihen se innostus sitten lopahti. Vielä kuitenkin on koru huulessa, en ajatellut ihan heti siitä luopua.

 8. Antaakohan ne noita niille joiden hampaat on ihan paskana colan litkimisestä.

 9. Toi koru on mun mielestä sairaan siisti ja kokiksen suurkuluttajana en varmasti vaihtais tappiikaan minnekkään 😀