Broom of Light on harja joka valaisee

Tyylikkyyttä sisäkuistin lakaisemiseen! Broom of Light, suunnittelijana Yvette Laduk, valaisee loistavasti harjan harjakset. Saatavana kolmessa värissä, valkoinen, punainen ja vihreä. Hintaa 120€. Ei ulkokäyttöön (höh). Kenties myös tee-se-itse -mahdollisuus.

Lähde: www.0900-design.nl

Edellinen artikkeliSkoda limusiini
Seuraava artikkeliThe FLY-est Ring, kärpäskihlat

1 KOMMENTTI

  1. Helppohan tuollainen on tehdä. Osta harja läpikuultavilla tai valkoisilla harjaksilla ja asenna ledejä harjastenkiinnitysosaan ja piilota paristot harjan varteen porattuun reikään. Helppoa.
    Veikkaan että noita ei mene kovin paljon kaupaksi tuohon hintaan..

  2. Köhöm, itse bongasin iskun kuvastosta samaan hintaan jakkaran joka oli melkein samanlainen kuin minkä tein yläasteella (tosin iskun vastaava on silompi, mutta se johtu vain siitä että on sormi keskellä kämmentä kun puhutaan puutöistä). Tosin hyvin varmaan menee kaupaksi se (hintava)design tuote. Ja luultavasti maksaa sama mikä tässäkin, eli se että on tajunnut laittaa yksinkertaisen rakennelman myyntiin omalla nimellä (ja luultavasti myös patentilla tmv.) Eihän applessakaan maksa muu kuin apple.

  3. Pimeässä voisi olla ehkä ihan kätsy, mutta tuohon hintaan vain hullu/rikas/tyhmä ostaa.

  4. Tulee mieleen Disneyn Fantasia. Itse en näe paljoa hyödyllisiä käyttötarkoituksia, pikemmminkin sopisi eteisen koristeeksi.

  5. Jos Jaques Tati tekisi tänään elokuvan ”Enoni on toista maata” hän varmaan käyttäisi tätä harjaa elokuvan yhtenä rekvisiittana.

  6. Mitä järkeä siivota siellä missä ei edes kukaan sitä likaa näe?