nabaztag_tag_virtuaalipupu.jpg

Muutaman kuukauden tauon jälkeen aloitamme jälleen kilpailujen järjestämisen Hilavitkutin.com sivuille!

Tällä kertaa kilpailussa on palkintona Nabaztag/tag ”virtuaalipupu”. Nabaztag/tag -pupu on todellinen virtuaalilemmikki, joka välittää omistajalleen muiden muassa sähköposti- ja meseviestejä, pörssitiedotteita, säätietoja, tai soittaa vaikkapa omistajansa suosikki internet -radioasemaa kaiuttimistaan. Vilkkuvilla valoilla ja heiluvilla korvilla varustetun, sympaattisen muovipupun sisälle on kätketty aimo annos tekniikkaa, kuten kaiutin, mikrofoni, sekä RFID-lukija. Pupu herää henkiin, kun se kytketään webiin tähän sisäänrakennetun WLAN antennin avustuksella.

Kilpailuun pääset osallistumaan tätä linkkiä klikkaamalla!

Edellinen artikkeliLabyrinttitapetti on suunniteltu seinäänpiirtelijöille
Seuraava artikkeliMiltä tuntuisi olla muurahainen, lintu, tai kirahvi?