Sano kiloille kyllä: 4-in-1 Hot Dog Cooker

Kukas sitä jaksaa laihdutella ja mussuttaa porkkanoita sekä omenoita. Tällainen 4-in-1 Hot Dog Cooker on loistava hankinta kolesterolipitoisen kesän pohjustamiseen. Laite tekee hodarisi, siis lämmittää nakit ja sämpylät. Lisäksi se myös tekee popcornia, keittää munat ja höyrystää mitä sitten keskellä olevaan höyrystimeen mahtuukaan. Eikä nautinto edes ole hinnalla pilattu: $29,48.

Lähde: www.spilsbury.com

Edellinen artikkeliSuntory-viski kohtaa Lotte-suklaan ystävänpäivän merkeissä
Seuraava artikkeliThe Pebble Rug -matto näyttää kiviseltä

1 KOMMENTTI

  1. Vähintäänkin epäilyttävä vekotin. Siis toimivuuden kannalta. Ja hinnan. Kolmella kympillä ei saa tehtyä kovin kestävää tai luotettavaa munankeitintä, puhumattakaan popkornkoneesta tai nakkihöyryttimestä.

  2. kolmella kympillä kyllä valmistaa luotettavan vekottimen, mutta myyntihinta on sitten toinen juttu…

  3. Niin, sehän on tyhmää maksaa vain laitteen valmistuskulujen verran, laitetaan hintaan saman verran ilmaa kuin Apple Airiin niin kyllä taas lähtee laitteet käsistä. Nimimerkillä ”30€ riisinkeittimellä (aasialais)ravintola tasoista riisiä” eli kaiken hyvän ei siis tarvitse aina maksaa maltaita (varsinkaan keittiössä) ja olla mahdollisesti vielä kullalla ja timanteilla, tai vähintäänkin teräs/alumiinikuorella koristeltu että saisi hyvää (ei edes tietokoneen). Tekniikka puolella on näyttänyt viime aikoina ainakin omalla kohdalla siltä, että halvempi on yleensä parempi ja ihan vain sen takia että siihen ei olla tungettu mitään kovin ihmeellistä ja tarpeetonta ”elämää suurempaa helpotusta” vaan ihan perus on/off ja mahdolliset muut käyttötarkoitukseen liittyvät (tarpeelliset) nappulat.