Mana “rohdosjuoma” antaa energiaa roolipelaamiseen

Muutama viikko sitten sivuillamme uutisoitiin FPS-brain ravintolisäpillereistä,  joiden luvattiin parantavan suoritustasoa erityisesti räiskintäpeleissä. Aihe herätti sivuilla huomattavasti keskustelua moisten piristeiden tarpeellisuudesta. Oman tuotteensa piristemarkkinoille saavat nyt myös tietokoneen roolipelaajat.

Yhdysvaltalainen Mana Energy Potion on erityisesti roolipelaajien käyttöön suunniteltu energiajuoma. Mana-juoman luvataan tarjoavan pelaajalle noin ”+160 manaa” energiaa 4-6 tunnin ajaksi. Kofeiinimäärältään juoma vastaa noin kahta Red Bull -energiajuomaa.

Juomaa on tilattavissa tuotteen kotisivuilta kahden 40 millilitran pakkauksissa hintaan $6,90.

Lähde: www.manapotions.com

Edellinen artikkeliEnglantilainen suunnittelija on kehittänyt kokoontaitettavan polkupyöränrenkaan
Seuraava artikkeliThe Silverfish Aquarium tarjoaa luksusta kultakaloille

19 KOMMENTIT

 1. Markkinamiehillä taas vauhti päällä.. Toivottavasti kukaan ei oikeasti tuhlaa rahojaan tuohon, kun tuolla hintaa ja jo ne kaksi redbullia, tai enemmänkin.

 2. No, onhan tuo ainakin tyylikkäämmässä ja LARP-asuun sopivammassa pullossa kuin Red Bull…

 3. Isse tilailin thinkgeekistä kofeinivalmisteita, täysin turhia olivat, paskan makusiaki viel.. Jatkossa mennään puhtaasti maito/kokis linjalla laneissa 🙂

 4. joo kukahon noita ostaa kaikka 9 miljoonaa wowaajaa ym muut MMORPG pelaajat.

 5. joo kukahon noita ostaa kaikka 9 miljoonaa wowaajaa ym muut MMORPG pelaajat.

 6. ei tuossa muuta kuin aivan helvetin hienon näkönen 😀 ois siinä kun roolipeli laneilla (onko semmosia?) vetäsee notta ” nyt kyl tarvii manaa” ja nykäsee tuommosen kurkusta alas 😀

 7. Toi on kyllä tyylikäs pullo, ja tommosenhan voi vitsillä ostaa. Pelkän ton pullon takia. Mutta siinä vaiheessa kun tommosia menee kolme viikossa niin menee naurettavaks 😀

 8. Henull, ei mitään erikoisia kofeiinivalmisteita tarvita, ostat apteekista kofeiini tabletteja. Näyttää kyllä ihan huvittavalta idealta :P. 40 ml on nesteenä melko tiukkaa tavaraa.

 9. voisihan noita muutama ostaa, sitte myöhemmin täyttelee pullot uudestaan halvemmilla juomilla 🙂

 10. Tällaisia ostetaan vain tyylin vuoksi, koska kofeiinia haluavat/tarvitsevat saavat annoksensa halvemmalla kahvista. Roolipelaajille varmasti hauska lisä leikkeihinsä.

 11. ninja turtles has gained +100 mana points by drinking mana energy potion.

 12. Kyllähän tuommosen ihan läpällä yhen kakspäkin ostas, mutta ei tosiaankaan 144 kappaletta.

 13. Jaa-a, Mana – energy potion. Eli kumpaakohan sillä sitten saakaakaan, manaa vai energiaa? Yleensä yhdestä putelista ei saa molempia.

 14. Katselin jo tilausmielessä sivuja, mutta ei näytä olevan toimitusta Eurooppaan 🙁 Kyllä sitä aina muutaman manaputelin voisi mukanaan kantaa =)

 15. #
  JudgeJor kirjoitti 6.2.2008. 8:47. Linkki kommenttiin |

  Jaa-a, Mana – energy potion. Eli kumpaakohan sillä sitten saakaakaan, manaa vai energiaa? Yleensä yhdestä putelista ei saa molempia.

  Diablo II löytyy kyl rejunation potion do_Ob

Kommenttien lisääminen on estetty.