Kymppikerhosetti lentomatkailuun “intohimoisesti” suhtautuville

Tuoreen kyselyn mukaan 12% Australialaisista kuuluu niin sanottuun ”kymppikerhoon” eli ryhmään ihmisiä, jotka ovat harrastaneet seksiä lentokoneen käymälässä. Nokkelan markkinointihenkilön ei tarvitse laskea yhteen kauaakaan, ennen kuin ymmärtää, että tässähän piilee loistava markkinapotentiaali! Jos kerran ihmiset harrastavat seksiä lentokoneen vessoissa, niin ihmiset tarvitsevat myös lentokoneeseen mukaan otettavaksi soveltuvia erotiikkatarvikkeita.

Mainos: RFSU:n kondomit, hierontaöljyt ja muut tarvikkeet Superkauppa.fi -verkkokaupasta


Juuri tätä tarkoitusta varten on suunniteltu tämä ”Mile high set”, joka sisältää kaiken tarvittavan minttupastilleista kondomeihin ja liukastusvoiteisiin. Setin täysi tuotekuvaus on seuraava:

-includes hot cinnamon mints, a folding pocket mirror, scented cloths and a ”do not disturb” door hanger to prep the mood
-featuring massage oil (1 fluid oz.), personal lubricant (1 fluid oz.), a feather tickler, a blindfold, three condoms, a mini personal massager and a pleasure ring to indulge each other
-offered in a pink or silver discreet hard-sided travel case. see below for available styles
-case: 7 3/4″ x 4 3/4″ x 2 3/4″H

Huomaathan, että kaikki mukana olevat nestepakkaukset on suunniteltu niin pieniksi, että ne saa myöskin ottaa mukaan lentokoneen matkustamoon. Settiä on saatavilla Red envelope verkkokaupasta $50 hintaan.

Lähde: www.redenvelope.com

Edellinen artikkeliSony markkinoi uutuuselokuvaansa Japanissa jättimäisellä vedestä nousevalla hologrammihirviöllä
Seuraava artikkeliPlaystation 3 slim tulossa syksyllä?