Skype julkaistu Sony PSP konsolille

Sony PSP:lle eilen julkaistun ohjelmistopäivityksen numeroa 3,90 myötä konsoli sai viimein kauan odotetun Skype-ominaisuuden. Päivittämällä konsolin ohjelmiston uuteen versioon löytyy PSP:n valikosta täysiverinen siis täysiverinen Skypepuhelin. Puhelujen soittamiseksi tarvitaan lisäksi PSP konsolille sopiva kuulokemikrofoni. Ainakin teknologiablogi ubergizmo  on jo ehtinyt testailla PSP Skypeä ja todennut homman toimivaksi.

Sitten huonot uutiset: Skype -ominaisuus toimii ainoastaan uudemmissa PSP slim -malleissa. Tämän vuoksi allekirjoittanut ja muut ”vanhan” Sony PSP konsolin omistajat eivät pääse ominaisuudesta nauttimaan.

Edellinen artikkeliLainpuolustuksen mennyt tulevaisuus: Auton katolta lentoon lähtevä poliisilentokone
Seuraava artikkeliLinus Torvaldsilla ei ole kännykkää

1 KOMMENTTI

  1. Tätä on odotettu, ja nyt vaan odotetaan Custom Firmwarea ja tapaa downgradata 3.9 🙂

  2. Hyvin sanottu, mutta kyllähän tuo varmasti vielä vanhalle psplle (psp fatille) saadaan toimimaan kun vähän säädetään 🙂