Liikalihavuus USAn kartalla

CNN:n sivulla esitellään kartalla kuinka liikalihavien prosentuaalinen osuus on muuttanut vuosina 1985-2006 USAssa. Vuonna 2006 punaisella merkityissä osavaltioissa Mississippi, Alabama ja West Virginia asustaa väestö, josta yli 30 prosenttia on liikalihavia.

Lähde: http://www.cnn.com/SPECIALS/2007/fit.nation/obesity.map/

Edellinen artikkeliLöytyykö Alzheimerin tautiin parannus auringonvalosta?
Seuraava artikkeliMoottoripyörä -pizzaleikkureita

1 KOMMENTTI

 1. Miksi Usan asioita pitää vatvoa, miksei tilastoja suomesta? Jenkkien ongelma. Ihan kuin taas jenkkejä mollataan, siitä tullut joku ihme tapa kun ollaan kateellisia.

 2. ..onhan se totta ett usaa vatvotaan ihan turhaa, kun oikeesti ketähän tälläisetkin tilastoto kiinnostaa…..
  vaikka tuskin niitä ihan katelliisuuden takia tehdään

 3. Ja meidän suomalaisten ei todellakaan kannattaisi osoitella sormella jenkkiläisiä tässä lihavuusasiassa, sillä olemmehan me maailman toiseksi lihavin kansa.

 4. Totta kai kiakki on kateellisia jos jollakin on enemmän lihavuutta kuin toisella…

  Jenkkia saa ja pitääkin mollata aina kun on vaan mahdollista. Sen takia, että he sanovat olevansa maailman poliiseja vaikka oikeesti ne haluaa vain itelle paljon rahaa jne. Oliko irakissa joukkotuhoaseita ei ollut onko irakissa öljyä josta jenkit tykkäää KYLLÄ. Jenkit sanoo muille maille, että pitää liittyä kaikkiin ilmasto sopimuksiin mutta he ite eivät voi liittyä kun se on vaaraksi heidän taloudelle.

 5. ”irakissa öljyä josta jenkit tykkäää KYLLÄ” varmasti tykkää, mutta luuletko että usa otti ne öljykentät haltuun. Ei maailma ole niin mustavalkoinen mitä mediassa kerrotaan. Open your eyes dork!

 6. Toi ”Suomalaiset on maailman toisiksi lihavin kansa.” pitäis kyllä tilastoida uudelleen, itte en kyllä siihen usko pätkääkään. Kun ei koko suvussa ole liikalihavuutta ilmennyt.

 7. Ottakaa sitten huomioon että ylipaino ja liikalihavuus ovat kaksi täysin eri asiaa. Obesity meinaa todella ankaraa ylipainoa. Jokainen noista 77 prosentista ylipainoisista suomalaisista eivät välttämättä ole liikalihavia. (sori tuo viimeisen lauseen muotoilu)

 8. “Vuoden 2007 FINRISKI-tutkimuksen mukaan suomalaismiehistä normaalipainoisia on enää 33 prosenttia ja naisista 48 prosenttia.”

  Alipainoisetkaan eivät ole normaalipainoisia.

 9. Voidaan sen sijaan nauraa sille, että pahimmat punaniskaosavaltiot näyttävät olevan myös läskimpiä.