Lentävä lautanen vanhoista satelliittilautasista

Merriwether nimimerkillä blokkaileva mies sattui satelliittiantennien hautuumaalle ja nappasi sieltä mukaansa kaksi 3-metristä lautasta. Kaiken muun kierrätysrakentelun ohessa hän kyhäsi näistä lautasista lentävää lautasta muistuttavan rakennelman. Lapset saivat siitä leikkimajan, joka on kenties paremmin säätä kestävä kuin puumaja. Toisaalta eikös nämä majat ole kuitenkin kesäpäivien leikkejä varten.

Lähde: intotheborderlands.blogspot.com

Edellinen artikkelikniveblock on murhanhimoisen kokin lemmikki
Seuraava artikkeliRomantic Feelings on maailman suurin lumiveistos

1 KOMMENTTI

  1. Oikein toteutettuna melko turvallinen. Väärin toteutettuna voi aiheuttaa välitöntä vaaraa terveydelle tai omaisuudelle, tai välillisen hengenvaaran.

    Tämä on aina syytä muistaa kun rakennellaan kierrätys kamasta ja varsinkin kun rakennetaan niistä lapsille. Joskus jätemateriaaleissa saattaa olla höyrystyviä taikka jopa säteileviä myrkkyjä, jonka takia tulisi olla erityisen huolellinen. Taas toisinpäinkin voivat asiat olla esimerkiksi elektroniset laitteet ovat jopa terveellisimpiä käyttää käytettyinä, näitä ovat muun muassa monitorit joista ensimmäisten käyttövuosien aikana on ehtinyt haihtua palonsuojaaineet. Palonsuojaaineet ja muovin pehmittämiskemikaalit ovat syöpää aiheuttavia aerosoleja joista etenkin lataatit ovat miessukupuolelle erittäin haitallisia haitallisia. Lataatit aiheuttavat odottavan äidin sikiölle kehitysvaurioita, näihin asioihin olisi syytä kiinnittää erityistä huomiota tehdastyöskentelyssä.

  2. Onko Marko Vanhanen lainannut koti.mbnet.fi/huhtama/ele salaiset paheet sivua, kun sielläkin lukee ”Oikein toteutettuna melko turvallinen. Väärin toteutettuna voi aiheuttaa välitöntä vaaraa terveydelle tai omaisuudelle, tai välillisen hengenvaaran.”? 🙂