Mars-planeetalta löydettiin ovi

Marsin uusista kuvista on löydetty keskeltä suuren suurta jäätikköä pisaranmuotoinen saari. Tämä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Sensijaan saaren reunasta löydetty ovenmuotoinen aukko on saanut ihmiset jälleen kerran kiinnostumaan punaisesta planeetasta. Ja lähinnä siitä, onko siellä elämää, tai onko siellä joskus ollut elämää.

Lähde: www.dailygalaxy.com

Edellinen artikkeliPutkivahvistin iPodille
Seuraava artikkeliAuto-GPS karaokeominaisuudella

1 KOMMENTTI

 1. Dodih… marsilaiset hyökkää, äkkiä aseisiin ja foliohatut päähän. Kutsukaa Mulperi ja Kulli hätiin…

 2. En epäile kuvan aitoutta. Enkä ala puolustamaankaan sitä. En myös jätä kokonaan pois feikin mahdollisuutta. Mutta kertokaas, minkä varjo tuo on? ”:DDDD”

 3. Sopiva kolo kivessä ja siitä aiheutuva varjo. ”Ovi” lienee aika kaukaa haettu.

 4. Voihan tuo olla vaikkapa muinainen veden kuluttama aukko tms.. Ei siellä kuitenkaan enää mitään elämää ole. Tuskin on ollutkaan.

 5. Janne kirjoitti 8.1.2008. 9:04. Linkki kommenttiin |

  En epäile kuvan aitoutta. Enkä ala puolustamaankaan sitä. En myös jätä kokonaan pois feikin mahdollisuutta.

  olen samaa mieltä

 6. Uskon että marssissa on joskus ollut elämää kun olosuhteet olivat paremmat. Mutta ihan vain pieniä mikro-orgasmeja, tuskin sen suurempaa.

 7. Muistelkaas niitä kuuluisia marsin kasvoja..

  Ja muistelkaas vielä varhaisemman jonkun -en nyt muista kenen- sanomaa viisasta lausahdusta:

  ”Marsin kanavat ovat varmasti älyllisen elämän aikaansaannosta. Kyseenalaista sen sijaan on, kummassa päässä kaukoputkea äly on..”

 8. Mikro-orgasmit ftw!!!1oneoneeleven11!! :_DD Mutta varjohan tuo nyt on, ei ruveta pelleilemään.

 9. Ihan hyvinhän tuo voi olla joku ”oven” näköinen luola. Onhan maassakin vaikka minkälaisia luonnon muokkaamia ihmeellisyyksiä.

 10. Itselläkin tuli se pärstä mieleen, mutta eka joka tuli mieleen oli se Avaruusseikkailu 2001 alussa (ja lopussa) oleva valtava kivipaasi, sanokaa minun sanoneen että 100000 vuoden päästä ne apinat on tarpeeksi viisaita matkatakseen kuihinsa. Toki sitä ennen on sen verta voimakasta väkivaltaa ja pari suurta sotaa sekä uusia massatuhoaseita ja saasteita (puhumattakaan niistä mustavalkoisista scifi-leffoista, joissa kehittyneet maan asukkaat hyökkäävät) että tuskin ne ehtii meitä pyyhkäistä maan pinnalta (ehditään itse tehdä se monta kertaa ennen sitä) pois.

 11. Ei toi ovi mitään, mutta tuossahan näkyy myös helvetti nuoli-rakennelma kuvassa varjoineen. Kyllä tuollainen värikäs nuoli jo kertoo sivistyksestä planeetalla.

 12. Hetken jo luulin, että Ovella tarkoitettiin sitä Jone Nikulan kökköä lehteä…

 13. Uskon sen oveksi (tms. kuopaksi) vasta, kun näen saman kohdan eri suunnasta tulevalla valolla.

 14. Kyllähän tämmöisiä kuvia ja uutisia pitää levitellä että ihmisten kiinnostus sikakalliiseen avaruustutkimukseen pysyy yllä. Nyt on taas hiukan helpompi perustella uutta luotainta; ”käydään ottaan lisää kuvia siitä mystisestä ’ovesta'”