Hommin-design -roskapussinpidike

Hommin on Hung Ming Chen nimisen muotoilijan perustama perojekti, jossa hän on suunnitellut arkisia esineitä uudenmuoisiksi. Trashcan-roskapussinpidike koostuu puisista raameista, joiden väliin viritetään muovipussi. Pussia pitelevät pyykkipojat.

Lähde: www.hommin.com

Edellinen artikkeliFOZI-kolmijalka kulkee mukana lompakossa
Seuraava artikkeliHyvää uutta vuotta Hilavitkuttimesta!

1 KOMMENTTI

  1. Näyttää sellaselta viritykseltä joita tullaan pian löytämään roskiksista, tuollainen erikoinen rakenne ja varsinkin puusta tehtynä ei tule käytössä kestämään.
    Jos todella tahdot vähentää ympäristön jätemäärää suuntaa katseesi suoraan eteenpäin, ja jos huomaat tuijottavasi kuvaputki monitoria saat tästä kätevän roskakorin irroittamalla monitorin muovisen kotelon. Lattialle laitettuna tämä kotelo toimii mainiona roskiksena jonka sisälle voidaan asettaa muovipussi helpottamaan roskiksen tyhjentämistä.

    HUOMIO! Oikein toteutettuna melko turvallinen. Väärin toteutettuna voi aiheuttaa välitöntä vaaraa terveydelle tai omaisuudelle, tai välillisen hengenvaaran.

  2. Desing on aina desing. Tietysti saman tuotteen voisi tehdä esim jostakin alumiinistä. Jolloin se olisi kestävämpi.. Mutta silti, ei nuo klipsut jaksa pitää roskapussia edes toimistokäytössä.
    Idea kyllä hieno.