p65212_1.jpg

Ghost Finder Camera on kertakäyttökamera, joka lisää otettuihin kuviin hahmoja, jotka muistuttavat aaveita tai muita henkiolentoja. Ei ole tietoa, tuleeko joka kuvaan sama efekti, ja miten valoilmiö tuotetaan filmille. Hintaa näpsällä on $9,98. Ei välttämättä niin kummallinen hankinta itselle, mutta jos tämän naamioisi tavalliseksi kameraksi ja antaisi vainoharhaiselle tuttavalla, saattaisi järkytys olla suuri.

Lähde: www.halloweenonly.com

Edellinen artikkeliMaailman kallein single malt -viskipullo
Seuraava artikkeliAivoja syövä ameeba surmannut kuusi ihmistä

1 KOMMENTTI

  1. höh.. mutta katos kun filmille kehitetyistä kuvista ei voi kukaan pelle alkaa ulisemaan, että photoshopattu ihan selvä feikki ym..

  2. huoh… voihan ne kehittää joo. ”…jos tämän naamioisi tavalliseksi kameraksi ja antaisi vainoharhaiselle tuttavalla, saattaisi järkytys olla suuri.” Digikuvissa sun pitäisi ottaa ne kuvat itselle ja photoshopata ne ja sen jälkeen lähettää paperille tulostettavaks/tulostaa itse. Ja kas, kaikki on heti huutamassa photoshopattua feikkiä.. Mutta asia on vähän eri kun ”kaverisi” lähettää itse filmin esim. Ifille kehitettäväksi ja kuvat tulevat suoraan sieltä. Ei voi sitten alkaa itkemään kuvia photoshopilla väsätyiks…

  3. Aika päälleliimatulta näyttää. No, kai tuostakin kuvasta voisi joku tosissaan aiheeseen uskova innostua… Netissähän noita kuvia on paljon missä väitetään olevan sieluja, haamuenergiaa ja ties mitä ektoplasmaa kun kriittisemmin suhtautuva näkee selvästi että kyseessä on kameran linssissä ollut vesipisara, sumusta heijastuva salamavalo tms…

  4. Niin noh.. Jos se kaverin pelottelu oli tarkoitus, niin hyvä keino on muokata kaverin ottamia digikuvia siten että pistää editoidut versiot takaisin kameraan kaverin huomaamatta.

  5. Toisaalta mistäs sitä tietää mitä energiavirtoja tässä ympärillä pörrää, joita ei vaan itse aisti.