graffiti-train.jpg

Nyt tuodaan alakulttuuria suoraapäätä lapsille. Nimittäin tässä paketissa on valkoinen junavaunu ja siihen liimattavia valmiita graffitteja. Kenties tulevat sukupolvet leikittyään pienenä tällaisilla ymmärtävät, kuinka moninaista taide ja kulttuuri voi olla. Tai sitten paketti on tarkoitettu niille, jotka haluaisivat kovasti jättää jälkensä kaupunkikuvaan, mutta pelkävät jäävänsä kiinni laittomasta toiminnasta.

Graffitit tulevat siis valmiina liuskoina, jotka preparoidaan vesikulhossa ja sitten liimataan minijunan kylkeen. Kuten koottavien tarrat yleensäkin. Kenties tämän voi sitten sijoittaa sinne Märklin-junaradan varikolle todellisen kuvan aikaansaamiseksi. Hintaa £24,95.

Lähde: www.firebox.com

Edellinen artikkeliMyytävänä: Titan Missile Base Central Washington
Seuraava artikkeliNRG Potato Chips -energianaksut

1 KOMMENTTI

  1. On muuten maailman turhin keksintö. NELJÄKYMMENTÄ euroa muovivaunusta ja muutamasta tarrasta. Kaupasta saisi niitä Revellin tuotteita halvemmalla. Niin, ja viittisitkö itse katsella tuota takan päällä koristeena 😀

    Ei kiitos 🙂

  2. Onhan siinä hintaa, mutta se takaa sen että jokaisella ei ole tällaista ja näin ollen tälle syntyy keräilyarvoa kun valmistaja lopettaa tuotteen valmistamisen kannattamattomana. Sitten ebayhin myyntiin ja nolla perään hintaan.

  3. no kukaan ei tollasta mistää ebaysta kyllä osta jos on viä nolla perässä, huhhuh mitä kuraa

  4. nojoo ei tuossa kyl mitään järkeä ole. Itse nuorempana hankin oikeista junien pienoismalleja useita tuohon rahaan. Ja piirsin maalitusseilla itse graffitit niihin, eikä mitään typeriä valmiita tarroja. Oli se vaan niin paljon mielekkäämpää