lamborghini-murcielago-taxi.jpg

Tässä on kyseessä ilmeisen varakas taksikuski, sillä hänellä on varaa kuskata Lamborghini Murcielagolla asiakkaita ympäri kaupunkia. Kenties kyyti ei kuitenkaan huimasti nopeudu punaisen aallon aikana, mutta voi ainakin kaasuttaa 6,5 litran moottorin ja 633 hevosvoiman turvin nollasta sataan 3,4 sekunnissa seuraaviin valoihin. Voisi tuosta kyydistä ihan mielellään vähän enemmän maksaa.

Lähde: www.newlaunches.com

Edellinen artikkeliWeb-terrieri
Seuraava artikkeliVenäjä: Pimp my ride

1 KOMMENTTI

  1. Voi ottaa intialaista taksikuskii päähän ku se myy perheensä orjuuteen et saa ton kiesin ja sitte matkalla vakuutusta hommaamaan joku valopää tulee ja poksauttaa siihen jollain paskalla Fordin citymaasturilla pahki 😀

  2. No tuollaisen omistaja tuskin viimeisiä pennosiaan tuohon on laittanut, eli jos menee paskaksi niin kaupasta saa uusia.

  3. Eikös taksikyydin pitäisi olla samanhintaista oli auto sitten mikä tahansa.. Eihän jenkkilässäkään ihan vailla asetuksia voi tuo homma pyöriä. Suomessa ainakin hinta on sama riippumatta siitä tapahtuuko kuljetus sitikalla vai mersulla (joita molempia löytyy taksitolpilta)

  4. Suomessa on myös yksi Skyline drifteritaxi 4 ovea ja 4 istuinta. Sellaisia ei monia olekaan.

  5. Speksien mukaan kyseessä ei edes ole normaali Murcielago, vaan tehdasviritetty LP640

  6. Onkohan Suomessa Ladaa taksina ?

    Uutta S-mersua löytyy pääkaupunkiseudulta taksina, joten voisihan se olla asiakkaalla mielenkiintoinen tilanne, kun tolpalla seisoisi Lada ja S-mersu, ja kyyti maksaa kuitenkin saman verran…

  7. On Suomessa Ladaakin taxina, tai ainakin vielä muutama vuosi sitten tuli taxi-Samara vastaan.