Käyttäjänimeä ebenupton kantava rakentelija on suunnitellut ja rakentanut tämän kaikessa yksinkertaisuudessaan aika vaikuttavan lasinalusen. Kuvaa ohjataan PC:n sarjaportin kautta ja siinä voidaan pyörittää 10×10 pikselin kuvaa. Tekijän vaimon mieltymys Las Vegas -kitsiin toimi inspiraation lähteenä. Kertokaapa joku, jos rakennatte!

Lähde ja rakennusohjeet: www.instructables.com


Edellinen artikkeliWC-paperilukko
Seuraava artikkeliGTA modaus: Anime-tytöt ja Pikachu/Doraemon -hyökkäykset

1 KOMMENTTI

  1. Hmm… muuten voiski tehä, mut en tie ku toi ilmeisesti vaatis 2 puolisen piirilevyn (äkkivilkasul niin ymmärsin) ja muutenki siel ei oo suoraan kalvolle tulostettavaa kuvaa piirilevyst…. tai jossain muodos on, mut mul ei oo niille sopivaa ohjelmaa

  2. No ei kestä muukaan elektroniikka kaljojen kaatelua. Sehän on itsestään selvää. Joten miksi tämän pitäisi kestää?

  3. Voihan siihen pistää jonkun pleksilevyn päälle, jos aikoo harrastaa kaljojen kaatelua.