piano-violin-building.jpg

Tämä rakennus sijaitsee Huinanissa, Kiinassa. Mitäköhän Helsingin kaupunginhallitus sanoisi, jos musiikkitalo tilattaisiin samalta arkkitehdiltä. ”Ei, kyllä lasiseinät ovat vielä in”, luulisin.

Lähde: english.sina.com

Edellinen artikkeliComplimentBot 4000 kertoo kohteliaisuuksia
Seuraava artikkeliNäppäimistö, johon käy myös käsinkirjoitus

1 KOMMENTTI

  1. Suomen pienet arkkitehtipiirit ja ovat jämähtäneet ysärin teräslasijulkisivuihin, maksajat ja päättäjät taas pelkäävät kaikkea erikoista (ts. rakennetaan vaan laatikkoa), taitaa tulla maailmanloppu ennen kuin tuollaisia saataisiin suomeen ;-D

  2. Itäihmisten mielikuvituksen puute on aina yhtä hämmästyttävää. Sen sijaan että keksittäisiin itse muoto rakennukselle, kopioidaan sokeasti olemassaolevia esineitä ja ratkaisuja. Varmaan tuo jonkun tumpelon mielestä on kovinkin erikoinen ja hieno.

  3. Mielestäni on luovempaa kopioida taloja soittimien mallisiksi kuin vaikkapa kopioida jättimäinen betonimakkara hk-sinisestä tai kopioida siitä, mikä on nyt juuri muodissa.

  4. Ei välttämättä kovin halpaa edes itämaisilla materiaalikustannuksilla.. Mutta mitenkäs tuo flyygelin kansi? onko siinä sisällä mitään vai onko se vain koristeena?

  5. Mitähän materiaalia tuo mahtaa olla. Joutunee ainakin tuo flyygelin kantta kannatteleva pilari melkoisen rasituksen kestämään. Kyllä tuo meikäläisten palikka-arkkitehtuurin voittaa. 😀