Vedenkeitin-leivänpaahdin yhdistelmä

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Turvatekniikan keskuksessa oltaisiin mieltä tästä, leivänpaahtimen ja vedenkeittimen samoihin kuoriin yhdistävästä yleiskoneesta.

Laitetta kauppaavan verkkosivun mukaan laite on joka tapauksessa ”täydellinen yhdistelmä”. Hankittavina omaan keittiöön (omalla vastuulla) hintaan 29,95 Puntaa.

Lähde: www.teapottery.co.uk

Edellinen artikkeliFerrari 360 Modena: jatkettu hiilikuitu-limusiini
Seuraava artikkeliMantra Birostris – rauskun muotoa lainaava tuoli-kaiutinyhdistelmä

1 KOMMENTTI

 1. Miksei moinen yhdistelmä muka olisi turvallinen? Kyllä se sähkövastus löytyy myös pelkästä vedenkeittimsestä.

 2. Todennäköisyys veden lorauttamiselle vastusten päälle ja siitä johonkin liittimille on 100. Ja kun töpseli lyödään seinään saadaan nauttia iloisesta kipinäshowsta.

 3. Jos ei sitten kuuma vesi lämmitä jtn paahto jutskia ettei sähköosia tarvitsisi paahtimeen sisään ollenkaan.

 4. milläs se vesi lämmitettään jos ei sähköllä=? ja onhan esim saunan kiuas ihan 230v setti eikä se säkeinöi…

 5. Onkohan ne kiukaat kuitenkaan ihan 230V? Meillä ainakin on kiinteään 3-vaiheeseen liitettynä.. Mutta siitähän tämä ei ole kiinni. Jos kaadat vettä leivänpaahtimeen, se on hiukan eri asia kuin kiuas..

 6. kyllähänse kiuas on aivan 3 x 230v ja vaiheiden välissä 400v ps olen sähkömies 😛

 7. Kiukaan ei tarviste olla 3 vaiheinen. Yhden vaiheen kiukaitakin on olemassa.
  Mutta itse leivänpaadin-vedenkeitin yhdistelmästä vielä;
  Jos kyseessä olisi ”idän ihme” voisin epäillä sähköturvallisuutta. Mutta valmistaja näyttäisi olevan brittein saarilta joten jonkun tyyppihyväksynnän laite on saanut jotta sitä ylipäänsä saadaan myydä. Valmistaja on myös varmaan pohtinut veden joutumista leivänpaadin osaan joten luultavasti asiaa on ajateltu laitetta suunnitellessa.

  Tokihan idioottivarmaa laitetta on mahdotonta tehdä. Jokuhan saattaa hyvinkin kokeilla täyttää vesisäiliön upottamalla koko kapineen isoon vesiämpäriin märällä lattialla avojaloin, samalla kun paahtaa leipää ja on jotenkin vielä kytkenyt laitteen suojamaadoittamattomaan pistoriasiaan

 8. Mahtuuko tuonne keittimeen muka vettä enenpää kuin puolta teekupillista? Vie tuo leivänpaahdin aikas paljon tilaa tuosta ”kannusta”

 9. Saanen valaista asiaa. Kyseessä on tee pannu, eli pannu johon laitetaan jossain muussa astiassa lämmitetty vesi ja perään tee pussit tai mitä sitten laittaakin. Pannu on keraaminen ja siihen ei tule mistään virtaa, leivät ovat ilmeisesti kannessa kiinni ja paahdin osa ei valitettavasti toimi, tai näin itse kuvittelen. Eli tuo vedenkeitin-leivänpaahdin on vain näön vuoksi leivänpaahtimen näköiseksi tehty tee pannu. Anteeksi jos pilasin teidän kiuas puheet 🙂