Apple iPod Touch MP3 soittimet julkistettu

Apple julkisti viimein pitkän odottelun jälkeen uudet, kosketusnäytöllä varustetut iPod mallinsa. iPhone huomattavasti muistuttavan laitteen kosketusnäytön ohella iPod touch nimisissä soittimissa on uutta W-LAN yhteys, jonka avulla musiikin lataaminen puhelimelle onnistuu langattomasti suoraan Applen iTunes musiikkikaupasta. Langaton yhteys mahdollistaa laitteen käyttämisen myös nettiselaimena. Videoitten katselemista varten uudet touch mallit on varustettu 3,5 tuuman ja 640×480 480×320 pikselin tarkkuisella näytöllä. Paksuutta laitteella on vaivaiset 8 millimetriä.

Uudet iPodit löytyvät jo ainakin Verkkokauppa.com:in valikoimista, jossa laitteella on hintaa 420,90 Euroa 16 gigaisella muistilla varustettuna. Soittimen 8 gigainen versio irtoaa puolestaan ”jo” 320,90 Eurolla.

Kosketusnäytöllä varustettujen iPodien ohella Apple julkisti samalla vähemmän mullistavat uudet versiot iPod nanosta ja ”tavallisesta” iPodista, joka on nyt kastettu lisänimellä ”classic”. iPod classic mallia on nyt saatavilla jopa 160 gigatavun kovalevyllä varustettuna, jolle mahtuu jo noin 40 000 musiikkikappaleen kirjasto. Uudistusten myöstä iPod nanon ruudulta on puolestaan nyt myös mahdollista katsella iTunes kaupasta ostettuja videoita.

Edellinen artikkeliLepakko/lohikäärme -tuuletin
Seuraava artikkeliKaksi vuohea uhrattu, jotta lentokone pysyisi ehjänä