take-out.jpg

Sauma Design tuottaa suomalaista nykysuunnittelua. Take Out -lipaston on suunnitellut Klaus Aalto. Idea sai alkunsa 2003 kun hän mietti hyvää tapaa säilyttää työkaluja. Muoviset matkalaukut löytyivät jo markkinoilta, täytyi vain rakentaa lipasto. Näin syntyi näppärä matkustelijan huonekalu. Onnistuu varmasti pikaiset lähdöt, jos matkalaukut on nimikoitu vaikkapa matkakohteen mukaan.

Lähde: www.saumadesign.net

Edellinen artikkeliLäpinäkyvä leivänpaahdin
Seuraava artikkeliZPrinter 450, 3d-tulostin toiminnassa

1 KOMMENTTI

 1. Ihan hauska idea, mutta käytännöllisyydestä en tiedä. Koko laukku pitää ottaa ulos, nostaa pöydän päälle ja avata avausmekanismit, että saa jotain ulos. Normaalisti riittää yksi liike.

  Harva matkustaa niin usein, että voisi pitää tavaroita laukuissa valmiiksi.

 2. Hyvä idea, mutta laukut näyttävät ikävän muovisilta.. Kai noita saa sitten tilata ’laadukkaammillakin’ laukuilla tarpeen mukaan..

 3. Joo, rumat on noi laukut.. ja tuskin kovin kestäviäkään ovat. Tosiaan aika epäkäytännöllinen ku pitää vekslaa niide laukkujen kaa et saa auki

 4. Aika käytännöllinen idea, mutta kuten aikaisemminkin sanottiin aika ruman näköinen. Onkohan saatavilla eri väreissä, esim. punainen saattaisi olla hienompi.

 5. Hauska idea muttei kovin käytännöllinen. Ja niinkuin todettua niin ei näytä kamalan laadukkaalta viritelmältä.

 6. Ehkä jossain firmoissa voi olla käytännöllinen jossa pitää olla aina valmis, ja jokaiselle kohteelle tahi työntekijälle oma laukkunsa siististi. Koti käytössä luultavammin ei ole käytännöllinen, paitsi jos on erikoisuutta havitteleva. Tosin ulkonäössä olisi paranneltavaa.

 7. Hmmm.
  Kun luin syötteen, ilman kuvaa, tuli mieleeni että joku on keksinyt uudelleen toscaninin, mutta se oli vielä tavallisempaa; minulla oli tuollainen kaavojen ja vuorien säilytykseen yli kymmenen vuotta.
  Laukut ovat vanhoja ns.pahviaskeja.

  Vuoden takaisessa remontissa luovuin.