hedgehogsolent2708_468×298.jpg

Neljää pientä siiliä kasvatetaan villieläinpuistossa Englannissa. Orvot siilit nimiltään Mary, Mungo, Midge ja Slappy ovat kiintyneet harjaan, jolla harjattiin pihaa. Mitä ilmeisimmin harjan maanläheinen tuoksu ja siilimäinen olemus saivat pikkusiilit bondaamaan tähän, nyt entiseen käyttöesineeseen.

www.dailymail.co.uk

Edellinen artikkeliHelpotusta puikoilla syömiseen
Seuraava artikkeliKeksintöjen viikko 25.8. – 28.8.2007 Viitasaarella

1 KOMMENTTI

  1. Awwwwh. Aika hellyttävää, tosin taitaa uusi emo olla aika eloton. 🙂 Ainakin saa ehdotonta rakkautta pennut tuolta. 😀

  2. Minäkun luulin että noin käy vain sarjakuvissa ja piirretyissä.. No totuus on tarua ihmeellisempi. Tai ainakin suunnilleen yhtä ihmeellinen.

  3. Voi ihanaa!! Minullankin on ollut orpoja villi-siilejä hoidossa, mutta ei niistä yksikään ole mihinkään tavaraan erityisesti kiintynyt (paitsi tietenkin tuttiin…) eikä kesysiilinikään mitän muuta rakasta kuin omaa pesäänsä…

  4. söpöä, minun oma pikku lemmikki siileni (sen nimi on vilpertti) taisi tuntea jotain samantapaista yhtä meidän kaktusta kohtaan kun se oli ihan ikkiriikkinen

  5. oii ihania meijänki pihassa on jo 3 siiltä ne on nin söpöjä. mut aika vaarallisessa paikassa niillä pesä nimittäin puuvajassa siellä on nauloja ja sahoja ja kaikkee vaarallista mut siellä ne näköjään viihtyy =)=)