will-returnnot-clock.jpg
Asiakaspalvelutehtävissä on varmasti joskus monia turhauttavia tilanteita, jolloin tekisi mieli jäädä päivän kauniiksi lopuksi ikitauolle. No nyt se onnistuu. ”Will Return”-kello näyttää viattomalta ”Palaan pian”-kyltiltä, mutta on tietysti kello, jonka avulla asiakaspalvelusta tulee varsin helppoa. Toisaalta odottavan aika on sitten sitäkin pidempi. Idea toimisi hyvin myös parkkikiekossa.

Lähde: Slash Gear

Edellinen artikkeliTäysautomatisoitu ravintola avattu Saksassa
Seuraava artikkeliLasten mellakkakypärä

1 KOMMENTTI

 1. Onhan parkkikiekkoihin ollut kellokoneistopatentteja maailman sivun. Heti kun ne tulivat, niin jo oli jollain itsestään siirtyvä parkkikiekko.

 2. Jep joissain parkkikiekoissa käytössä sama kikka… Pitäisi varmaan itsekkin hankkia sellainen, niin säästyisi sakoilta. 😀

 3. Liikenneministeriön päätös pysäköintikiekon käyttämisestä sanoo selvästi:
  ”Merkittyä saapumisaikaa ei saa pysäköintikiekon käyttövelvollisuuden voimassaoloaikana muuttaa”

  http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1990/19900924

  joten jos pysäköintikiekon kellovirityksestä jää kiinni, voipi tulla enempi maksettavaa kuin pelkkä pysäköintivirhemaksu.

 4. Hui, säikähdin otsikosta, että Erkki sulkee sivut:D Onneksi näin ei kuitenkaan tapahdu.

 5. Voi olla urbaani legenda, mutta muistan joskus jo kuulleeni tarinan autonomistajan saamasta petossyytteestä, kun kaveri oli väsännyt autoonsa parkkikiekon ajastimella. Kannattaa siis tosiaan tutustua pykäliin ennen projektin aloittamista!

 6. Entäs jos ostaa vaikka 5 kiekkoa ja laittaa kaikkiin eri ajan puolen tunnin välein(riippuen parkista)?

 7. Nyt en ole varma, mutta minusta tuntuu, että saapumisajaksi on merkittävä pysäköinnin alkamista seuraava tasa- tai puolitunti, siitä riippuen kumpi ajankohta on aikaisempi.
  eli ei puolen tunnin välein olevia kiekkoja. Tosin en sano mitään monesta kiekosta.

  Ja älkää peläytelkö. Jooko?

 8. Oikeastaan olisi hyvä jos noista parkkikiekoista päästäisiin täysin pois. Tulevaisuudessa voisi hyvin kuvitella, että pysäköivä auto ilmoittaa jollain mekanismilla (gps/rfid) pysäköinninvalvomoon että nyt sitä ollaan parkissa ja pysäköinninvalvomo lähettää tekstarin autonomistajan kännyyn käytettävissä olevasta parkkiajasta ja viisi minuuttia ennen ajan umpeutumista vielä muikkarin ja jos auto ei ole sitten gps/rfid:n mukaan hievahtanut ajan loputtua paikaltaan, singahtaa autonomistajalle pieni sakonpoikanen. Hieman isoveli valvoomaista, mutta tehokasta 🙂

 9. No eihän tuollaisen tekeminen ole kovin hankalaa itsekkään, virittää vain perus kellokoneisto parkkimittariin 😀