12.jpg

Jälleen yksinkertainen keksintö, josta varmasti on hyötyä monelle, nimittäin kokoontaittuva pyöräilykypärä. Tämä Stashkit Folding Helmet -nimeä kantava päänsuoja vie n. 40% vähemmän tilaa kokoontaitettuna ja on muotoilunsa puolesta helppo sujauttaa reppuun tai olkalaukkuun. Hintaa tuotteella on 66€. Myynnissä osoitteessa: www.chainreactioncycles.com.

Edellinen artikkeliSony Cyber-Shot DSC-T200 tunnistaa hymyilevät kasvot
Seuraava artikkeliRuumiinlämmöstä energia tiedonsiirtoon

1 KOMMENTTI

  1. nyt koululaiset voi taitella kypärän reppuun heti kun on päästy pois kotipihasta 🙂

  2. Wespa tosiaan 🙂
    Mietin vaan, että kun kypärän on tarkoitus olla sellainen potta joka suojaa pintajännitteellään, niin tuossa ei sellaista jännitettä ole… :/

  3. Kyllä tuo on juuri tällaista sovellusta varten kehitetystä materiaalista valmistettu. Pitäisi kestää. Erään lähdeartikkelin mukaan tämä ei kuitenkaan täytä USAn vaatimuksia pyöräilykypärälle. Kenties siellä ei osata taitella tätä auki ja kiinni.

  4. Ihan näpsäkän näköinen potta, vaikken itse pyöräilykypärää käytä (tiedän, shame on me). Pellen kanssa samaa mieltä, en nyt enempää jaksanut tuohon kypärään tutustua, mutta lähteekö esim. palaset lentelemään kovassa iskussa tai löystyvätkö saranat (tai miten toimiikaan) muutaman (sadan) taittelun jälkeen.

  5. Aika kätevä…ei vie niin paljoo tilaa kaapissa kun sen sinne nakkaa ostamisen jälkeen. Sitten voi vuosia myöhemmin heittää roskiin säilytyksen jäljiltä ja ei vie roskissakaan tilaa ;P

  6. Tuskin tuo nyt yhtä tehokas ole suojaamaan kuin normipotta, mut hyvä innovaatio kuitenkin. Aina tollanen paremmin suojaa kuin pelkkä pipo.

  7. ”Palasikshan tollanen menee kaatuessa.” jos kaatuu,kypära pitää vaihtaa