Kuuntele koko MP3 musiikkikirjastoasi mistä tahansa Anywhere.FM palvelun kautta

Kuuntele koko musiikkikirjastoasi mistä tahansa Anywhere.FM palvelun kautta

Eikö olisikin mukavaa, jos pääsisit käsiksi koko MP3 musiikkikokoelmaasi mistä tahansa Internettiin yhdistetyn selaimen välityksellä? Uuden, Anywhere.FM nimisen verkkopalvelun ansiosta tämäkin on nyt mahdollista. Anywhere.FM Palvelun avulla rekisteröitynyt käyttäjä voi ladata koko oman MP3 musiikkikirjastonsa palveluun liittyvälle palvelimelle, koko omaan musiikkikokoelmaan pääsee siis käsiksi mistä tahansa nettiselaimen välityksellä.

Kovasti iTunesia muistuttavan nettikäyttöliittymän kautta voidaan selailla omia musiikkitiedostoja samaan tapaan, kuin tiedostot olisivat omalle koneelle tallennettuna. Lisäksi palveluun liittyy sosiaalinen ominaisuus, jonka avulla kuka tahansa voi kuunnella toisen käyttäjän tallentamia musiikkikappaleita sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Mikäli haluat siirtää palveluun suuren määrän kappaleita kerrallaan, onnistuu tämä erillisellä ohjelmalla, joka lataa palvelimelle kerrallaan koko iTunes kirjastosi.

Tällä hetkellä palvelu on käyttäjilleen täysin ilmainen, mutta palveluntarjoajan ansaintamallin loistaessa poissaolollaan, jatkosta on vaikea sanoa. Tällaisenaan kuitenkin todella näppärän oloinen ilmainen palvelu!

Linkki Anywhere.FM palveluun