sunrise_thumb.jpg

Pu Tai on suunnitellut tämän varsin hyvään ideaan perustuvan valaisimen. Lampunvarjostimessa on kuva Lontoon taivaanrannasta. Erikoisuutena on, että varjostin päästää valoa läpi vasta kun se on lämminnyt tarpeeksi. Tähän tarvitaan siis hehkulamppu. Lauren Moriarty tuo tämän Sunrise-nimellä markkinoille syyskuussa. Kerrankin siis jokin mielenkiintoinen design saadaan kaupan hyllylle.

Lähde: www.pu-tai.com

Edellinen artikkeliKahdeksan miljoonaa vuotta vanha bakteeri elvytetty
Seuraava artikkeliPahviset lastenkuvat hidastamaan asuinalueliikennettä

1 KOMMENTTI

  1. Nykyisen eko-buumin aikana on aika huono idea tuoda markkinoille lamppu jossa on pakko käyttää hehkulamppuja.

  2. Paitsi jos on sähkölämmitys. Niin sillon lampun lämpö menee hyötykäyttöön.

  3. Eihän kukaan pakota laittamaan hehkulamppua sinne, tunnelma vain saattaa olla parempi sillä, sillä muuten ei ”aurinko nouse”. Jos sinne sisälle on pakko tunkee ledi, niin ainahan sitä varjostinta voi vaikka lämmittää vaikka kuumailmapuhaltimella. On vain HIEMAN käytännöllisempää hehkulampulla 😀

    Muttamutta, ihan on kätevä keksintö.

  4. Maybe it’s just me, mutta en ymmärrä mitä käytännöllistä on ideassa jossa lampun funktio (=ympäristönsä valaiseminen) täyttyy vain sillä että järjetön määrä käyttöenergiasta pistetään hukkalämmöksi. Se tarkoittaa myös sitä että tuosta ei ole mahdollista tehdä energiatehokkaampaa versiota.

  5. No onhan ledejäkin erittäin tehokkaita ja jotka lämpiävät. Esimerkiksi täälläkin oleva taskulamppu jolla sytyteettin paperia palamaan. Jossa oli osramin ledi sisällä.

  6. ”Kerrankin siis jokin mielenkiintoinen design saadaan kaupan hyllylle.”

    No ei tuu vissiin ihan hirveesti seurattua?