Viisi viisautta, jotka oppii Die Hardista

AdminSB

untitled-9.jpg

Osoitteessa www.cracked.com on koottu varsin hauska viiden kohdan luettelo asioista, jotka voi oppia katsottuaan John McClanen elämää Die Hard -elokuvista. Tässä referointi:

5: Poliisivoimista on mahdotonta saada potkut: Vaikka vetäisi viinaa kahdella kädellä, räjäyttää rakennuksia ja törmäilee autoilla, niin kun heittää terroristin pilvenpiirtäjästä tai räjäyttää oikean lentokoneen, pesti on taattu.

4. Jokainen saksalainen on pahis: Tätä ei tarvitse enemmän perustella. Jokainen Die Hard -elokuvien saksalainen tai saksalaiselta näyttävä on takuuvarmasti terroristi tai muuten vain psykopaatti.

3. Tummaihoiset ovat aina nurkan takana valmiina auttamaan: Jos eksyy Harlemiin, tulee ystävällinen kioskinpitäjä avustamaan mielellään koko illan kestävään rosvojahtiin. Tai jos tarvitset lentokentän kytkentäkaaviot, niin eiköhän nekin löydy.

2. ”Yippee Ki Yay, Motherfucker” pelastaa tilanteen kuin tilanteen: Tämän kun heittää, niin loppuleffan ajan luodit suhisevat ohi ja voimista tulee loppumattomat. Kokeile seuraavissa tilanteissa: parkkisakot, sydänleikkaus, bluescreen, paha tentti, hääseremonia.

1. Alkoholi tekee vahvemmaksi, kovaäänisemmäksi ja tehokkaammaksi tappokoneeksi: Jos on krapula tai juonut muutaman lasillisen, niin se takaa seuraavat 90 minuuttia rikollisten moukarointia ja räjäyttelyä riippumatta siitä, oliko kengät jalassa, apujoukkoja, poliisimerkkiä tai ylipäänsä syytä räjäyttää mitään.