untitled-9.jpg

Osoitteessa www.cracked.com on koottu varsin hauska viiden kohdan luettelo asioista, jotka voi oppia katsottuaan John McClanen elämää Die Hard -elokuvista. Tässä referointi:

5: Poliisivoimista on mahdotonta saada potkut: Vaikka vetäisi viinaa kahdella kädellä, räjäyttää rakennuksia ja törmäilee autoilla, niin kun heittää terroristin pilvenpiirtäjästä tai räjäyttää oikean lentokoneen, pesti on taattu.

4. Jokainen saksalainen on pahis: Tätä ei tarvitse enemmän perustella. Jokainen Die Hard -elokuvien saksalainen tai saksalaiselta näyttävä on takuuvarmasti terroristi tai muuten vain psykopaatti.

3. Tummaihoiset ovat aina nurkan takana valmiina auttamaan: Jos eksyy Harlemiin, tulee ystävällinen kioskinpitäjä avustamaan mielellään koko illan kestävään rosvojahtiin. Tai jos tarvitset lentokentän kytkentäkaaviot, niin eiköhän nekin löydy.

2. ”Yippee Ki Yay, Motherfucker” pelastaa tilanteen kuin tilanteen: Tämän kun heittää, niin loppuleffan ajan luodit suhisevat ohi ja voimista tulee loppumattomat. Kokeile seuraavissa tilanteissa: parkkisakot, sydänleikkaus, bluescreen, paha tentti, hääseremonia.

1. Alkoholi tekee vahvemmaksi, kovaäänisemmäksi ja tehokkaammaksi tappokoneeksi: Jos on krapula tai juonut muutaman lasillisen, niin se takaa seuraavat 90 minuuttia rikollisten moukarointia ja räjäyttelyä riippumatta siitä, oliko kengät jalassa, apujoukkoja, poliisimerkkiä tai ylipäänsä syytä räjäyttää mitään.

Edellinen artikkeliTähtien sota -origameja
Seuraava artikkeliHevosenpäätyyny