untitled-6.jpg

Sewn By Blythe -nimimerkki esittelee blogissaan erittäin pitkälle vietyä tavallisten käyttöesineiden replikointia ompelemalla kankaasta. Ensin osui tuo Nintendon pelikonsoli kohdalla. Sitten löytyi tehosekoitin, ompelukone ja kirjoituskone. Ja lisäksi vielä still- sekä videokameroita. Aika uskomattoman hienosti toteutettuja. Ottaisin mielelläni jonkin noista näytille kirjahyllyyn tai vaikka sohvatyynyksi! Kaikkea sitä ihminen voi keksiäkin.

Lähteet: sewnbyblythe.blogspot.com: Nintendo, muita esineitä, kameroita

Edellinen artikkeliJapanilainen yritys on kehittänyt hansikkaan, jonka avulla on mahdollista tunnustella kolmiulotteisia malleja ruudulla
Seuraava artikkeliTyttöystävä-tyyny

1 KOMMENTTI

  1. Saahan puun sisällekin kellon, joka näkyy puun läpi niin miksei myös jonkinlaisen kankaan läpi?

  2. Veikkaanpa ettei kyseisissä luomuksissa ole ompelua käytetty ollenkaan, vaan pelkästään huovuttamista.

  3. No onko teidän pakko tyydyttää seksuaalisia halujanne pilkkua nussimalla?

  4. oiskohan huopakankaasta ommeltu? hienoja joka tapauksessa. Näin myös äskettäin jossain jutun hääparista, joiden kakku oli leivottu eri pelikonsoleista koottua pinoa muistuttavaksi torniksi. Joillekin pelikonsolit on siis todellakin elämäntapa!