Supernopea Phantom Miro 3 digikamera kuvaa jopa 2250 ruutua minuutissa

Mikäli olet kiinnostunut kuvaamaan hetkiä, jotka ovat tavallisesti liian nopeita silmälle havaittavaksi, tässä oikea digitaalikamera sinulle! Phantom Miro 3 tuotenimellä kulkeva digipokkari kykenee kuvaamaan nopeita hetkiä 800×600 pikselin tarkkuudella jopa 1000 kuvan sekuntivauhdilla. Mikäli resoluutio pudotetaan 512×512 pikseliin, saavutetaan kameralla jopa 2250 kuvan sekuntivauhti.

Laite pitää sisällään 2 gigatavua sisäänrakennettua muistia, jolle nopeat tallennetaan. Yhden kuvan valotusaika on säädettävissä alkaen kahdesta mikrosekunnista ylöspäin. Kamera saadaan myös liitettyä videolähdön kautta televisioon kuvausten välitöntä tarkastelua varten.

Hinnasta kiinnostuneiden pettymykseksi todettakoon, että kamera on sen verran eksklusiivinen, että tämän hintaa täytyy erikseen tiedustella valmistajalta.

Lähde: www.mobilemag.com

Edellinen artikkeliSandisk aloitti 8 gigatavun Micro SDHC korttien testitoimitukset
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com blogi on yksivuotias!

1 KOMMENTTI

  1. Siis toihan on noin 38 kuvaa sekunnissa…. aika nopeeta touhua. Ehkä vähän liiankin….. Mutta ei se mitään kyllä tollaselle käyttöä löytyy. 😀

  2. Reso on pienehkö, mutta ymmärtäähän sen, kun ei isompia kuviakaan ennättäisi tallentaa noin nopeasti. Minkäs laista kameraa käytetään myytinmurtajissa? Nehän ovat kuvanneet esim kiväärillä ammutun kolikon osumisen betoniin.. Ja sellainen kulkee tietääkseni aika haipakkaa..

  3. Noilla nopeilla kameroilla voi saada todella ällistyttäviä kuvia jos vähän jaksaa ottaa.