63867_detail.jpg

Vortex Blender on tehosekoitin, joka sekoittaa, kun pyörittää kahvasta. Tässä säästää sähköä, kehittää lihaskuntoa ja voi ottaa vempeleen mukaan vaikka telttaretkelle. Tilavuutta on 1,5 litraa, nopeuksia kaksi ja ergonominen kahva vääntämistä varten.

Ei nyt ihan mene TV-shop -kategoriaan, mutta melkein. Tällainen olisi kyllä loistava grillin yhteydessä. Jos vaan tuo vääntäminen toimii. Ettei vaan kävisi niin, että tarpeeksi monen margaritan jälkeen lihasvoima kasvaa sellaisiin mittoihin, että kahva katkeaa. No, ideana mielestäni hyvä. Hintaa on $88.

www.gaiam.com

Edellinen artikkeliDellin Inspiron-julkistaminen USAssa ja E-Koressa
Seuraava artikkeliKuinka poistat korkin tyhjän viinipullon sisältä

1 KOMMENTTI

  1. Melko simppeli toimintapeiaate on kyllä tommoisella. Vielä jos olisi puinen käsintehty.

  2. Melkoinen ”innovaatio”..:P eikös näitä käsin kammettavia sekoittimia ole ollut jo varmaan kolmenkymmen vuoden ajan. Tosin ei tuommoisen jenkkimallin näköisenä, vaan semmoisena päältä pyöritettävänä. Mutta on kyllä tyylikäs vehje:)