clipboard21.jpg

Felix Schmidberger on suunnitellut tämän tyylikkään Compenion-nimisen kannettavan tietokoneen. Lähtökohtana on ihan perinteinen läppäri, mutta näyttö ja ”näppäimistö” ovat molemmat kosketusnäyttöjä. Avattuna näppäimistö-osa toimii joko kirjaimina, joita voi koskettaa tai sitten tilana, johon voi kirjoittaa tekstin erillisellä kynällä.

Tavallaan esine toimii myös sisustuselementtinä, jos vaikka laittaa sen kanteen jonkin hyvännäköisen animaation pyörimään. Ideana on myös antaa käyttäjän muokata ulkoasu ja käyttöliittymä persoonalliseksi. Kenties joku päivä nämä kosketusnäytöt valloittavat vielä maailman.

Lähde: www.coroflot.com

Edellinen artikkeliVerkkosivu, jolla saksalaiset naiset tuhoavat hilavitkuttimia bikineissä
Seuraava artikkeliIrlantilainen vastine shampanja-tornille

1 KOMMENTTI

  1. Vähän on kyllä liioittelun makua nyt. Kosketusnäytöt on kyllä ihan käteviä varsinkin graafisessa suunnittelussa mutta ei kukaan kolmella kosketusnäytöllä mitään tee, toi on suunniteltu jollekkin joilla on älyttömästi rahaa ja varmasti hintakin tulee olemaan sen mukainen.

  2. 3 näyttöä? Eikös tossa ole ”vain” kaksi näyttöä? Ei taida onnistua kymmensormijärjestelmällä kirjoittaminen.

  3. ei oo ku kolme ”näyttö ja “näppäimistö” ovat molemmat kosketusnäyttöjä. Lisäksi, kun tietokoneen laittaa kiinni, on kannessa vielä yksi kosketusnäyttö.”

  4. Mutta eikös tuo kannessa oleva näyttö ole sama, kuin tuo ”normi” näyttö. Minä ainakin käsitin että laitteessa on 2 näyttöä.

  5. Niinpä taitaa ollakin. Katsoin, että kansi taittuisi kiinni, mutta näyttää olevan liukumalli.

  6. Ja sormenjäljistä saadaan taas nauttia yllin kyllin. Mikä näissä kosketusnäytöissä nyt on näin hienoa? Manuaaliset näppäimet ovat moneen tarkoitukseen käytännöllisemmät.

  7. Voi mörkö, niin minä olen tuota ideaa pyöritellyt mielessäni jo pitkään, mutta aina joku ehtii toteuttamaan ensin. ;P

  8. No mihinkäs sitä näppäintuntumaa sitten tarvitsee kun voi ”kynällä” siihen kirjoitella kuin paperille konsanaan?