Mikäli satut omaamaan fetismin laitteita hajoittavia bikininaisia kohtaan, niin tässä verkkosivu juuri sinulle! Saksalaiselta bikinirama.de sivuilta löydät kuvia ja videoita vähäpukeisista naisista, jotka laittavan kättä pidempää apunaan käyttäen erilaisa hilavitkuttimia päreiksi.

Oheisella videolla kyytiä saa ilmeisesti erityisen tuhma Apple Powerbook. Varsinaisilta verkkosivuilta löytyy lisää vihaisia naisia ja näiden uhreiksi joutunutta elektroniikkaa.

Lähde: www.bikinirama.de

Edellinen artikkeliRuotsissa on löydetty Rauta-ajalta peräisin oleva Mikki Hiiri
Seuraava artikkeliCompenion: suunnitelma hieman uudenmallisesta kannettavasta

1 KOMMENTTI

 1. Voih, ei naisia voi noin vaan antaa tai ottaa enää tänä päivänä vaikka kuinka ois tarve 😀

 2. Jollakin on liikaa rahaa ku vasaran alle joutaa hyvää ja toimivaa elektroniikka, mac:istä viis…. Mistäköhän löytyisi sivusto jossa oikeasta lyötäisiin tyhmiä ihmisiä vasaralla ja lujaa? ..

 3. Tulee mieleen faksi-kohtaus Konttorirotista… Täytyy tunnustaa, itsekin olen lyönyt tietokonetta. Itse asiassa joskus se auttaa. Tai ainakin kerran auttoi, kun prosessori oli huonosti kiinni ja kone välillä jämähti. Sitten kun sitä potkaisi, niin lähti taas toimimaan. Eikö olekin muuten erikoista, että vaikka prosessori oli irti emolevystä muutaman minuutin, kone toimi sen paikalleen painamisen jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kai se oli jossain loopissa..

 4. Toivottavasti vaihtoivat rikkinäiseen läppäriin tuossa kun vaihtoivat kuvakulmaa ennekuin leidi haki vasarat. 😀

 5. Esko älä huoli.
  Mäkkejäkin nähneenä tarkkasilmäisenä nörttinä huomaan, että alussa käytetään uutta hienoa alumiinikuorista PowerBookia tai MacBookia.
  Leikkauksen jälkeen kone on vaihtunut vanhaan titaanikuoriseen häpäkkeeseen, joka todennäköisesti on rikki. Lisäksi koneesta oli vissiin turvallisuussyistä poistettu akkukin…
  Itseäni lähinnä säälitti tuo mäiskiminen. Jotain hiukka rankempaa ja totaalisempaa vahinkoa olisi kaivannut. Tyyliin Jäykät säätäjät:
  http://www.saunalahti.fi/~vpv/saatajat/videot.htm
  Eihän tyttö saanut vasarallaan edes kuoriin reikiä. Tosin titaaniin (edes alle 1mm paksuun) se vaatiikin hiukka enämpi voimaa kuin muoviin tai teräspeltiin.

 6. Alussa, jos katsoo tarkkaan , niin Powerbookissa on hopean väriset näppäimet. Mutta kun kuvakulma vaihtuu niin näppäimien väri muuttui mustaksi :O