chechenhomemade.jpg

Venäjä hyökkäsi Tshetsheniaan ensimmäistä kertaa 1994, muutaman vuoden päästä tuli tauko ja toinen Tshetshenian sota alkoi 1999. Sodittu on siis jo toistakymmentä vuotta. Wikipedian mukaan vastarintaliike on hiipumassa ja suurin osa taistelijoista on hylännyt aseensa ja palannut siviilielämään. Aika rankat ajat ovat varmasti olleet sotilaille ja siviileille. Toivottavasti rauha saapuu alueelle. Osoitteessa englishrussia.com on näytteitä vuosien saatossa takavarikoiduista tshetsheenien itse rakentamista aseista.

Edellinen artikkeliOrangelta tuulivoima-laturi kännykkään
Seuraava artikkeliEco Ware astiasto on biologisesti hajoavaa muovia

1 KOMMENTTI

  1. Vähän sama meininki, kun palestiinalaisilla, jotka ampuu itse kyhättyjä raketteja Israeliin. Tämän jälkeen Israeli laittaa Palestiinaan rypälepommi-iskua Jenkeiltä ostetulla (tai Saksalaisten lahjoittamalla) huippukalustolla. Ja tämä on sitten reilua ainoastaan sen vuoksi, että Laittomasti alueet miehittänyt Israel on tunnustettu valtio ja kaikki kodeista häädetyt Israelilaiset, jotka taistelevat miehittäjiä vastaan ovat terroristeja.

  2. No kyllä tolla ampuis, näyttää olevan ihan oikia lukko tosa, korkeinta piippu räjähtäis tai lukko silmille 🙂

  3. Muistatteko vielä, että USA sopi Venäjän kanssa, että jos Venäjä hyväksyy USAn iskun Afganistaniin WTC:n jälkeen, Venäjä saa nimittää Tshetsheenisotilaita terroristeiksi.

  4. Tulee kyllä väkisinkin mieleen, että jos tuollaisilla vehkeillä sotivat, niin on mediassa taidettu himpun noiden tsehtseenikapinallisten vaarallisuutta liioitella. Eivät tuollaiset aseet ole iloisen pikku hakkerimodaajatuunarin vehkeitä, vaan epätoivoisen ihmisen viimeinen oljenkorsi.
    ”Funny pictures” tosiaan. En tiedä kumpi on kamalempaa, nuo aseet vai nettinörttien todellisuudentajun puute. Toisin kuin videopeleissä, oikeassa elämässä ammuttu ihminen pysyy kuolleena. Sehän se vasta hauskaa onkin, kerpele.

  5. En haluaisi olla sellaisen henkilön housuissa jonka henkiriepu riippuu tuollaisista ruosteisista putkenpätkistä 😐

  6. Olen samaa mieltä, jos sissit väsäävät piiloissaan aseita niin lopputulos ei voi olla kovinkaan hyvä

  7. Tuohan voisi oikeastaan olla parempi kuin kalashnikov seitennelonen tai m16