will-not-fix.jpg

Myönnettäköön, että printti-t-paitoja on nähty jo aivan tarpeeksi. Mutta tämä on jotenkin niin osuva, että pakko laittaa näkyville. Henkilökohtaisesti olen kyllä yleensä valmis auttamaan tietokoneiden korjaamisessa ym. atk-asioissa, mutta joskus on toki pakko sanoa ei. Hinta $14.99.

Lähde: http://www.thinkgeek.com

Edellinen artikkeliTestipenkissä lentävä herätyskello
Seuraava artikkeliPacManin luuranko

1 KOMMENTTI

  1. Bodareista puheen ollen, Kertokaa mulle mikä niitä oikeen riivaa? onko hormoonit tosiaan syövyttäny aivot vai mitä ihmettä?

    Taas viime viikonloppuna baarissa kävi joku 200 kiloinen bodarifinninaama käsiksi sillä perusteella, että juttelin tyttöystäväni kanssa portaikon edessä juuri siinä kohdassa, josta tämä isokokoinen kaveri halusi sillä hetkellä kulkea ohitse.

    Sitten kun teimme tietä kohteliaasti käsiä levitellen tämä nilkki murisee jotakin ilmeisesti gorillakielellä ja tönäisee varmuuden vuoksi vielä kerran.

    Alankos sitten huutamaan takaisin, tai haastamaan riitaa? – en tietysti. Silti vituttaa, että tämä apinamies saa varmasti vielä kiksejä toiminnastaan.

    Vituttaa todellakin, että kaiken laisten apinoiden annetaan kulkea vapaana. Onneksi täällä saa sentään tilittää prkl!

  2. Tähän mennessä oon välttynyt tappeluilta, mutta seurannut useita. Olen päättänyt olla menemättä täkäläisiin räkälöihin.