nu-blaster.jpg

Nyt kun useimmilla on jonkinnäiköinen kannettava musiikkisoitin, on aika esitellä uuden ajan ghettoblasteri. Tällä kertaa muotoilu ei ole iso laatikko, vaan on kiinnitetty huomiota ergonomiaan ja äänentoistoon. Tämän kannettavan äänentoistolaitteen suuremmassa päässä on bassokaiutin ja kapeneva muoto toimii bassorefleksiputkena. Hihnan avulla laitetta voi kantaa kahdella tavalla, olkapäällä tai lantiolla. Kyllä tällaisen kanssa kehtaisi biitsille suunnata. Suunnitelijana Dirk Winkel.

Lähde: http://www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliIlmastonlämpeneminen on erottanut Grönlannista uuden saaren
Seuraava artikkeliPöytätuuletin, joka toimii LED-näyttönä

1 KOMMENTTI

  1. Yanko Designilla on kyllä hienoja juttuja. Mutta näistä ei sitten taas tiedä, että milloin tulevatmarkkinoille vai tulevatko ollenkaan.

  2. Kun tekee itse, niin saa sen muotoisen kuin haluaa.
    Nykyisellä digitaalisella vahvistintekniikalla saa toteutettua erittäin pieniä ja tehokkaita vahvistimia, joita myydään esim. rakennussarjoina. Sarjoja myy ainakin http://www.41hz.com/. Jos joku valittaa digivahvistimen äänenlaadusta, niin toteampa että kyllä se blasteriin riittää vallan mainiosti.
    Koulussa teimme viime keväänä kaverini kanssa lasikuidusta pallon muotoisen blasterin, halkaisijaltaan noin 30cm. Siihen kiinnitimme 5.25″ koaksaalikaiuttimia 2kpl joita sitten ohjataan tuolla 41hz AMP4 vahvistimella, jonka kaveri kokosi, koska hän on harrastanut kolvailua enemmän. Vahvistin kelpuuttaa jännitteitä 12V-14V. Signaalia varten härkkelissä on sekä rca että stereo plugi. Tuota on pääasiassa käytelty mp3 soittimen ja biltema akun kanssa. Akku muuten mahtuu kotelon sisälle. 7Ah moottoripyörä akulla poppi raikaa kevyesti koko päivän. Eikä maksanut paljon.

  3. En mä huomannut kuvassa mitään kaiutinta? Jokin muu varmasti vei huomioni.