99 Miljoonan dollarin arvoinen timanteista ja platinasta valmistettu pääkallo

Brittiläinen taiteilija nimeltään Damien Hirst palajasti toissa päivänä 1.6 Lontoossa uusimman taideluomuksensa nimeltään ”For the Love of God”. Taiteilijan teos on aidon kokoinen platinasta valettu ihmisen pääkallo, joka on verhottu yhteensä 8601 timantilla. Jo pelkästään pääkalloveistoksen otsaan sijoitettu yksi suuri timantti on 4,2 miljoonan Dollarin arvoinen.

Taiteilija, joka on myös itse rahoittanut projektinsa, pyytää teoksestaan 99 Miljoonaa dollaria. Teos on esillä Lontoossa White Cube Galleriassa.

Lähde: www.abcnews.go.com

Taulutelkkari, viikonloppuloma, konserttilippuja ja paljon muita voittoja! – Klikkaa tästä –

Edellinen artikkeliAnti-Paparazzi spray estää kasvojen valokuvaamisen
Seuraava artikkeliHintavihje: Langaton ip- ja lankapuhelin yhdistelmä hintaan 27,- Euroa

9 KOMMENTIT

 1. On se hienoa että tämäkin sukupolvi jättää tulevaisuuden arkeologeille muutakin kuin ykkösiä ja nollia. 😛

 2. Ihmettelen vaan, kuinka sitkeästi vielä maailmalla liikkuu myytti ”köyhistä taiteilijoista”. Vrt ”itse rahoittanut projektinsa”.

 3. Haiskahtaisi hieman rikkaiden ihmisten turhamaisuudelle. Haluaisin kyllä tietää minkälainen ihminen tuon vielä ostaa.

 4. No eihän sitä kukaan osta.
  Melko tuntematon jannukin tuo tekijä.
  En nyt aivan äkkiseltään keksi mitään taideteosta josta joku olisi maksanu lähes sata miljoonaa dollaria. Se on hirmuinen summa. Varsinkin kun tekijä ei ole ainakaan vielä mikään legenda..

 5. En usko että menee kaupaksi ihan noin kovaan hintaan. Luulisi silti jäävän plussalle, kyllä niitä hulluja miljonäärejä/miljardöörejä on maailmassa vaikka kuinka.

 6. No eihän se vaadi kuin yhden modernin öljysheikin haluamaan jotain sellaista mitä muilla ei ole. Menee luultavasti kaupaksi.

 7. Ostaisin tollaisen kirjahyllyyni komistelemaan heti jos joku lahjottaisi rahat koska toi näyttää mielestäni hienolta 🙂

Comments are closed.