clipboard09.jpg

Tässä näppärä keksintö niille, jotka ovat kyllästyneet johtoihin ja mp3-soitinkapulaan. Näissä Tune Phones -kuulokkeissa on sisäänrakennettu 512MB:n mp3-soitin. Kuulokkeet painavat ainoastaan 62 grammaa, ja ainakin näyttävät muotoilultaan päteviltä. Nappulat yms. ovat kuulokeosissa, tieto siirtyy USB:llä. Saatavana hintaan $75.00.

Lähde: http://www.herringtoncatalog.com

Edellinen artikkeliSuunnitelma: Lantakäyttöinen uuni-, sähkö- ja jääkaappiyhdistelmä
Seuraava artikkeliMastercard Paypass rannekello – luottokortti rannekellossa

1 KOMMENTTI

  1. Siinäpä on kompakti ja hyvä keksintö. Miksiköhän tätä ei ole ennen tajuttu toteuttaa, että MP3-soitin kuulokkeisiin…

  2. Pätevältä näyttivät nuo puljun kuulokkeet. Ehkä vähän raskaampi versio. En tiedä tuleeko näille sitten markkinoita, kun monet kuitenkin haluavat käyttää soitintaan muuhunkin kuin kuulokkeisiin. Toisaalta tämä on aika sopivan pitkälle viety paketti. Sopivan vähän muistia ja tarpeeksi pienet. Amerikassa kaikki audio-tuotteet on kyllä oman kokemuksen mukaan paljon edullisempia kuin Euroopassa. iPodista lähtien.

  3. Ja tämän voi myös väkertää alle viidellä kympillä (kai) ostamalla sen pikkusoittimen Creative Stone ja jotkut sankakuulokkeet ja pienellä modauksella tulee samanlaiset, joskin vähän katu-uskottavamman näköiset soitinkuulokkeet!

  4. Jyrki ”Amerikassa kaikki audio-tuotteet on kyllä oman kokemuksen mukaan paljon edullisempia kuin Euroopassa. iPodista lähtien.”

    Onhan nuo juu, exä toi mulle 30 gigasen iPodin sieltä 140e, suomen Apple Storesta lähtee atm 269e, sillon oli vielä päälle 300e…