mommyschair.jpg

Mielestäni lasten piirrustukset ovat joskus paljon mielenkiintoisempia kuin vaikka joku konstruktivistenen sommitelma museossa. Ehkä pienenä maailman näkee toisenlaisena, kun ei vielä ole ymmärtänyt perspektiiviä. Tiedä häntä. Nyt kuitenkin on lanseerattu Mommy’s Chair -tuotenimellä tuoleja, jotka näyttävät siltä kuin olisivat lasten piirtämiä. Hintaa on melko paljon, 410€. Toivottavasti osa menee designerille, eli lapselle.

Lähde: http://www.wheredidyoubuythat.com

Edellinen artikkeliGPS-nopeusmittari projisioi nopeuden tuulilasiin
Seuraava artikkeliViikkokysely: Mikä on mielestäsi paras kodin pelikonsoli kautta aikojen?

1 KOMMENTTI

  1. Tällaisenhan voi itse tehdä vaikka metallihenkareita taittelemalla ;-D

    No joo, mutta ehkäpä tämä on enemmän kuitenkin galleriakamaa, kun oikea käyttöesine.

  2. Noi on varmaan valmistettu käsityötä. Jonkin verran hitsanneena ja terästä väännelleenä täytyy sanoa, että on aika vaikea tehdä kovasta raudasta noin ”valuneen” näköistä. Lisäksi tarvii varmaan nähdä suunnitteluvaiheessa aika paljon vaivaa, että tuoli vielä kestää istujan painon.

  3. Tuollaisella jakkaralla tappaa helposti itsensä. En kyllä uskaltaisi kilojani tuolle laskea. Mietimpä sitä humalaista iltaa ystävien seurassa, kompastut matonreunaan ja lennät silminesi tuolin selkämykseen jossa on nuo ”upeat” piiki tpystyssä. Siinävaiheessa voi olla vitsit vähissä taiteenkin tähden.