Radio-ohjattava lintuhämähäkki

Tässä kenties tähän asti kaikkein vastenmielisin radio-ohjattava lelu, mitä olen nähnyt. Realistisen oloisesti liikkuvalla Uncle Milton RC Tarantula nimisellä radio-ohjattavalla lintuhämähäkillä onnistuu varmasti ainakin naisväen pelottelu ansiokkaasti.

Suuri karvainen radio-ohjattava hämähäkki on kaupan Superkauppa.fi -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeliEdullinen kolmiulotteinen tulostin tulossa markkinoille vielä kuluvana vuonna
Seuraava artikkeliPierusammutin taltuttaa ilmassa vellovat metaanikaasut

1 KOMMENTTI

  1. Hahah 😀 vai että naisväen pelottelu onnistuu ansiokkaasti. Kas vain kun meillä mie oon se joka ei hämähäkkejä pelkää, löytyyhän noita omasta takaa, pari tarantulaa nimittäin. Poikakaverista ei voi sanoa samaa, joten yleistämisen voisi lopettaa tähän paikkaan, kiitos.