Yksi yhdeksänkymmentäluvun suurimmista rapin superyhtyeistä Wu-Tang Clan on faniensa iloksi asettanut kotisivuilleen kokonaiset 215 ilmaista kappaletta ladattavaksi MP3 muodossa.

Musiikkikappaleet löytyvät lataukseen täältä 

Wu-Tang Claanin lisäksi myös Nine Inch Nails yhtyeen nokkamies Trent Reznor on sitä mieltä, että musiikki kuuluu kaikille.  Trent ei tosin ole tyytynyt pelkkien MP3 kappaleiden levittämiseen, vaan on laittanut kappaleistaan Capital G, Me, I’m Not ja My Violent Heart moniraitaversiot saataville Pirate Bay BitTorrent verkkopalveluun.

Moniraitaversioiden pohjalta NIN fanit voivat helposti tehdä kappaleista vaikkapa omia miksauksiaan ja jakaa näitä yleisölle esimerkiksi NIN Remixes verkkosivuilla. Huhujen mukaan koko Year Zero albumi tullaan julkaisemaan myöhemmin samaan malliin.

Myös koko uuden Nine Inch Nails albumin Year Zero voi heti kuunnella yhtyeen Myspace sivujen kautta Täällä.

Hienoja kulttuuritekoja molemmilta yhtyeiltä mielestäni!

Lähteet: fin.afterdawn.com ja www.metafilter.com

Edellinen artikkeliMatkalaukuksi muuttuva kokoon taitettava polkupyörä
Seuraava artikkeliSydämen anatomiaa