Keyport avainlinkkuveitsi yhdistää kaikki avaimesi yksiin kuoriin

 Keyport avainlinkkuveitsi yhdistää kaikki avaimet yhteen

Oikeastaan hämmästyttävää, että kukaan ei ole aiemmin keksinyt tätä. Kun fyysistä kontaktia vaativista avaimista kuitenkaan näytetä pääsevän eroon vielä lähitulevaisuudessa, niin miksi ei sitten yhdistäisi kaikkia taskun pohjalla kiliseviä avaimia yhteen ”linkkuveitsimäiseen” avainyksikköön.

Tämä yhdysvalloissa kehitetty Keyport niminen avainlinkkuveitsi yhdistää jopa kuusi avainta yksien tyylikkäiden kuorien alle. Keyportin sisälle asennettavat avaimet teetetään tavallisen avaimen kaltaisista aihioista, jotka mahtuvat sopivasti mekanismin sisälle. Tarvittaessa sopiva avain saadaan sitten ponnahtamaan paketista esille yksinkertaisesti nappia painamalla.

Perinteisten avainten lisäksi Keyport pitää sisällään myös sisäänrakennetun RFID sirun kyseistä teknologiaa soveltavia lukkoja varten, sekä radiolähettimen vaikkapa auton ovien avaamiseksi. Viimeisen avainlinkkarista löytyy myös LED-taskulamppu, jonka avulla avaimen reikä löytyy heikossakin valaistuksessa.

Lisää tietoa aiheesta löytyy tuotteen kotisivuilta osoitteesta www.key-port.com