Täydellinen viinilasi

Vihdoinkin on keksitty viinilasi, joka yhdistää suoraan pullosta juomisen riittoisuuden, sekä viinilasista juomisen eleganssin!

En valitettavasti löytänyt lasista muuta tietoa oheisen kuvan lisäksi. Tietääkö joku muu ”pullolasin” taustoja?

Lähde: www.random-good-stuff.com

Edellinen artikkeliTee-se-itse pyöriteltävä ”kaleidorulla” origami
Seuraava artikkeliDarth Vader kuumailmapallo

1 KOMMENTTI

 1. Onkohan tuohon minkäänlaista korkkia, lienee varmaan Paul Masson tyylinen iso kiekko? Menisi varmaan pullon kaula aika nopeasti rikki kovissa vappurienoissa 🙂

 2. No toihan on lasi, eikä pullo. Enkä ainakaan minä ole kuullut että lasilla olisi korkki.

 3. Eikös tohon voi laittaa ihan tavallisen pullonkorkkikorkin. Ei ole lasi eikä pullo, vaan lasi pullo eli lallo.

 4. Toimiikohan tuo niin että viini kaadetaan pullosta tuohon ja sitten lipitellään menemään? Silloinhan tuossa on myös karahvi, johon kaataminen ilmaa viinin, mikä tunnetusti pehmentää makua ja tuo aromit esiin.
  Mistä noita saa?

 5. Eikö tossa käy siten että viinit tulee vaan silmille… Eli tuo olisi lähinnä epäkäytännöllinen pullo, josta ei voi juoda kuin tuon ’lasi’-osan verran? Oletteko BTW koskaan juoneet Kwak-olutta asianmukaisesta lasista..?

 6. Ja lääkärit suosittelevat että ”vain yksi lasi viiniä päivässä” 😀

 7. Kwak ilmeisesti nauttii kaikki nesteensä ”Pohjanmaan kautta?” 🙂

 8. Mä en ymmärrä tota oikein nyt. Siis miks pulloon on tehty noin hankala suuaukko? Maistuuko se viini jotenkin paremmalta jos sitä juo viinilasin mallisesta pullonsuusta?

 9. Mä en ymmärrä tota oikein nyt. Siis miks hilavitkuttimeen on päästetty noin tyhmiä ihmisiä? Rikastuttaako se tämän paikan kulttuuria? (siis toihan on ihan selvästi huvin vuoksi tehty kuva…)