stanton-t90.jpg

Oletko jo harkinnut rippaavasi LP-kokoelmasi mp3:ksi. Jos vastaus on kyllä, pidät varmasti tästä pian markkinoille tulevasta vempaimesta, nimittäin USB-LP-soitin. Sitten vaan kiekko pyörimään ja ohjelma hoitaa tallennuksen digitaaliseen muotoon. Käyhän tuo siirtäminen toki perinteisellä LP-soittimellakin, mutta käsittääkseni silloin tarvitaan väliin vahvistin ja tietenkin mikrofoniplugi tietokoneeseen.

Yksityiskohtaiset ominaisuudet löytyy täältä: http://www.kensei-news.com

Mainos: USB-levysoitin ja c-kasettisoitin -yhdistelmää superkaupasta verrattomaan hintaan!

Edellinen artikkeliTuristiluokka vieläkin kompaktimmaksi
Seuraava artikkeliViikkokysely: Paras vanha poliisisarja?

1 KOMMENTTI

  1. Vahvistinta ei välttämättä tarvitse, joissain jopa hieman laadukkaammissa soittimissa on RIAA-korjain sisäänrakennettuna, jolloin vahvistinta ei tarvitse, piuha vain PC:n linjasisäänmenoon, äänenlaatukin tulisi varmasti paremmaksi perinteisin keinoin, kuin tuolla vehkeellä, jos koneessa on hiemankin laadukkaampi kortti

  2. Miksi kukaan haluaisi siirtää musiikkinsa vinyyliltä digitaaliseen muotoon?

  3. Niin sitten voi tehdä siitä digitaalikopion, pilaamalla kaiken sen mikä vinyyneissä on hyvää? Onhan noista voinut tehdä analogikopion ja aikapäivät, pilaamatta sitä ääntä digitaalimuunnoksessa.

  4. Ai että miksi siirtää vinyyliltä digiksi?!

    Mulla ainaki on vinyylillä helevatusti hyvää musaa ja kyllä mää voisin niitä reissussaki kuunnella.

  5. Jyrkin alkujaan alkujaan mainitsema mikrofoniotto on virhe – muut laitteet liitetään linjaottoon (line in). Tämä soitin on siitä hyvä, että se hoitaa sekä vinyylien tarvitseman korjauksen että oikean signaalitason. Olen Jyrkin kanssa samaa mieltä: näyttää erittäin pätevältä laitteelta, jos haluaa kopioida vinyylejä muuhun muotoon. Jos ei halua kopioida, tätä ei tarvita.