Amerikan Yhdysvaltojen ilmavoimat on kehittänyt ”kipusäteen”. Nyt sitä on päästy testaamaan toimittajalla ja tämä on sitten videoitu. Aika pelottava, jos tollaisia aletaan kylvämään johonkin yleisille paikoille. Scifi-ihmisenä tulee heti mieleen kaupunki, jossa koko maa-alue on jaettu tällaisiin kipu-kennoihin ja sitten kun joku alue halutaan tyjäksi, katsotaan valvontakamerasta ja kytketään tietyt kennot päälle. Tai ehkä tällä on tarkoitus korvata miinat.

Loistavaa, että yleisö hurraa ja taputtaa kuin Conanissa!

Edellinen artikkeliAnonyymin lunnasviestin tuottava ohjelma.
Seuraava artikkeliCheddar-juuston kypsyminen pikakelauksella

1 KOMMENTTI

  1. Mihinkähän tuon toiminta perustuu? Magneettikenttiin vai johonkin muuhun? Tietääkö kukaan?

  2. Eiköhän se ole radiosäteilyä… metacafessa oli juuri sellainen video, jossa opetettiin tekemään ”sädepyssy” mikrosta ja siinä sitten kans testailtiin sitä ja se jopa näytti paljon pahemmalta kuin tuo ”ilmavoimien” kehittelemä laite. Tosin siitä saa syövän.