Commodore 64 joystick

Nyt kannattaa keskustella hilavitkuttimista varmasti enemmän, kuin koskaan ennen!

Hilavitkutin.com nimittäin lahjoittaa yhdelle viimeistään huhtikuun 15. päivä keskustelufoorumillemme viestin jättäneelle kuvassa esiintyvän kaltaisen Commodore 64 pelijoystickin! Kyseessä on siis täysin itsenäisenä laitteena toimiva, suoraan televisioon liitettävä pelikonsoli, jonka avulla voidaan pelata 30 eri Commodore 64 klassikkopeliä!

Pelijoystickin saaja arvotaan kaikkien keskustelufoorumille jätettyjen viestien kesken (siis jättämällä useamman, kuin yhden viestin, voittomahdollisuutesi kasvavat). Keskustelufoorumilla saa keskustella vapaamuotoisesti, mutta viestien tulee kuitenkin olla jollakin tavalla järkeviä ja aihealueeseen sopivia. Asiattomat viestit poistetaan, eivätkä nämä ota osaa arvontaan.

Jos olet jo ehtinyt viestitellä foorumille, niin älä huoli, jo ennen tätä ilmoitusta foorumille jätetyt viestit osallistuvat myöskin mukaan arvontaan.

Siirry keskustelufoorumille tästä

Lisätietoa peliohjaimesta löytyy Leluvalmistaja Toy Lobsterin kotisivuilta

Edellinen artikkeli25-metrinen linja-auto
Seuraava artikkeliKirjahyllytuoli