Kuten jotkut sivuilla kävijöistä ovatkin jo lienee huomanneet, sivuille on hiljattain ilmestynyt uusi valikko sivujen oikeaan laitaan, ja tänne suurimpana uutuutena linkki sivujen uuteen Keskustelufoorumiin!

Keskustelufoorumillamme voi keskustella vapaasti Hilavitkutin.com sivujen aihealueeseen (löyhästi) liittyvistä aiheista. Foorumissa on toki vielä varsin tyhjää, mutta tässä asiassa toivoisimme apua tietysti teiltä, eli lukijoilta!

Foorumiin voi jättää viestejä joko ”vieraana”, tai sitten rekisteröitymällä Hilavitkutin.com blogin käyttäjäksi (myös vanhat rekisteröitymiset toimivat!)

Keskustelufoorumin lisäksi sivujen artikkelien ylälaitaan on ilmestynyt linkki, jonka avulla jutun voi lähettää suoraan tutun sähköpostiosoitteeseen. Tämä vieressä on myös linkki, jonka avulla saadaan jutusta paljon toivottu tulostusnäkymä.

Palautetta uusista ominaisuuksista, niin kuin kaikesta muustakin voi lähettää oikeasta laidasta löytyvän palautelomakkeen avulla. Sivuista ja näiden toiminnasta voi myös keskustella tarkoitusta varten perustetulla foorumin aihealueella.

Toivottavasti uudistuksista on iloa teille lukijoille!

Edellinen artikkeliTodella pieni sydänmonitori
Seuraava artikkeliMuodikkaita vyölaukkuja