Sisätiloissa lennätykseen soveltuva ultrakevyt radio-ohjattava lentokone

Leluvalmistaja Tomy on esitellyt (ainakin tietääkseni) ensimmäisen erityisesti sisätiloissa lennätettäväksi suunnitellun ultrakevyen radio-ohjattavan lentokoneen. Ladattavien akkujen vauhdittama, alle neljän gramman painoinen ”Aero Soarer” lelulentokone lentelee sen verran kevyesti, että lentäminen onnistuu tältä siis parhaiten sisätiloissa.

Kevyen painonsa ansiosta koneella ei pitäisi onnistua saamaan kovinkaan suurta vahinkoa aikaiseksi sisällä huoneistossa, joten edes isoäidin perintöposliinit eivät joudu vaaraan.

Ultrakevyitä radio-ohjattavia koneita on kaupan ainakin toys.brando.hk verkkokaupassa varsin kohtuulliseen 20,90 Taalan kappalehintaan.

Lentokoneella lentelemistä esittelevä mainosvideo seuraavan linkin takana

Lähde: toys.brando.com.hk

Edellinen artikkeliKuinka pelastaa läppäri juoman kaaduttua näppäimistölle
Seuraava artikkeliJuomatölkkejä rutistamaan kykenevä bioninen käsi

1 KOMMENTTI

  1. Tein joskus itse huomattavasti painavemman kaukoohjattavan lentokoneen, ei se ainakaan saanut vahinkoa aikaiseksi vaikka sillä lensinkin jokapaikkaan. Meni kyllä tuo kone tilaukseen ihan mielenkiinosta.

  2. Itse rakensin joskus reilu 1300 kertaa painavampaa polttomoottorilentokonehirviötä… Ihan näppärältä tuo vaikuttaisi kun ei ole edes hinnalla pilattu.