Volkswagen on kyllä ehdottomasti iskenyt kultasuoneen tällä Golf GTI mark 5 mallia Yhdysvaltojen markkinoille puffaavalla ”Unpimp your ride” mainoskampanjalla.

Kerrassaan mainiota, että automaailmassakin osataan edes joskus irrotella mainoksilla!

Kampanjan muut kaksi mainosta seuraavan linkin takana ”German engineering in da house!”

Edellinen artikkeliAutomaattivaihteinen polkupyörä
Seuraava artikkeliNahkahousupuhelin

1 KOMMENTTI

 1. noi tosiaan pyöri tossa syksyllä täällä jenkeissä telkkarissa. kun näin noista ensimmäisen ja kolmannen mainoksen telkkarista niin olin hetken ”että mitäh…?”, sitten putosin kun tajusin että siinä on parodioitu ”pimp my rideä” ja rankasti.

  Peter Stormare, vaikka svedu onkin, sopii jotenkin tohon saksalaisen insinööriin rooliinkin vielä niin hyvin.

 2. Pakko sanoa, että wanha. Näin nämä mainokset ekan kerran ainakin vuosi sitten.

 3. Eikös sen joku ehtinyt jo sanoa ennen sinua?

  Kuten jo tuossa aiemmin kirjoitin, enää ei tarvitse kirjoitella kommentteihin, että joku juttu oli vanha tai ei satu juuri sinua kiinnostamaan. Riittää, että arvioit juttua antamalla sille sopivaksi katsomasi arvosanan arviointitoiminnolla.

  Annat sitten vaikkapa yhden tähden, jos olet jutun jo nähnyt. Jos joku pitää jutusta, niin sitten voi antaa enemmän tähtiä.

  Tämä kommenttialue voidaan sitten säästää oikeasti aihetta käsitteleville kommenteille. En usko, että muita sivuilla kävijöitä kiinnostaa juurikaan tieto, milloin juuri sinä olet tämän jutun ensimmäistä kertaa nähnyt?

  Kiitos siis tästä jo etukäteen!

 4. Voin rehellisesti sanoa, että minua kiinnostaa suuresti tietää, ketkä teistä anonyymeistä ovat jo nähneet uuden jutun ja ketkä eivät, pls informoikaa minua…
  ”HEHHEH”

 5. ja taas riistääntyy keskustelu :S mut aiheesee, oli kyl aika hyvä 😀

 6. Ai ”automaailmassakin osataan _edes joskus_ irrotella mainoksilla” 😀 Automaailmassahan just OSATAAN irrotella mainoksilla, kuten minkäs merkin mainokset ne olikaan joidenka ”teema” oli Transformers ja nyt uusi Qashqain mainos, missä jättiläinen skeittaa autolla. Autojen mainokset on usein todella hienoja.

 7. Jep.. Ja entäs se (Mazdan?) hiton pitkä mainos jossa oli se auton osista tehty ketjureatkio…

 8. mainos on oikein osuva ja iskee asian ytimeen. amerikkalaisten autonremppausrealitysarjojen yliampuvat kotkotus-idikset ovat enimmäkseen älyttömiä. taulu-tv t joka niskanojassa, yökerhostereot 20 vuotta vanhaan lähettibakuun, 4000 dollarin kullatut vanteet 500 euron romuun ihmiselle joka asuu ja säilyttää autoa slummissa, vaihdettiimpa kerran jopa korikin ja tehtiin keittiö tavarasäiliöön. älytöntä silmän kantamattomiin. auton pitää näyttää autolle ja olla sellainen että sillä kehtaa ajaa. liika on liikaa, erityisesti tuunaamisessa, ja sitä wolkkarimainostajatkin yrittävät huumorin kautta saada autoilijat käsittämään