Maailman kallein pitsa löytyy New Yorkista Maailman kallein pitsa löytyy New Yorkista

Viimeistään tämän ruokalajin esittelyn jälkeen voitaneen luopua väittämästä, että pitsa olisi pelkästään köyhien opiskelijoiden ruokaa. Ainakin kauniilla, rohkeilla ja varakkailla yksilöillä on nyt mahdollisuus erottua tavallisesti pitsan ystävästä vierailemalla New Yorkissa sijaitsevassa pitseriassa, jonka ruokalistalta löytyy tämä, 1000,- Taalan arvoinen pitsalätty.

Pitsan erityisen eksklusiiviseksi tekevät sen täytteenä käytetyt neljä eri laadun kaviaaria, sekä Mainen hummeri. Hintaa siis $1000,- / kappale.

Lähde: www.neatorama.com

{democracy:3}
Edellinen artikkeliVältä kierot leikkaukset käyttämällä lasertähtäimellä varustettuja saksia
Seuraava artikkeliRanskalaisilla perunoilla maalattua ketsuppipaidetta

1 KOMMENTTI

  1. Sille joka kehtaa väittää että pizza on köyhien opiskelijoiden ruokaa (= se on halpaa), suosittelen lämpimästi vierailua kaupan perunahyllyllä katsomassa niiden kilohintaa. Ja joka jannulla kun nykypäivänä on mahdollisuus surffata netissä useita tunteja päivässä niin uskokaa tai älkää mutta sieltä löytyy ruokaohjeitakin jotka kertovat mitä kaikkea hyvää siitä perunasta voi valmistaa.

  2. Kaikkihan on tietysti suhteellista. Ravintolaruokana pitsa on kuitenkin edelleen kohtuullisen edullinen vaihtoehto, jos haluaa kuitenkin käydä oikein ulkona syömässä.

    Sitten on tietysti eineshyllyn roiskeläppäpitsat, joilla varmasti tyydytetään monen opiskelijan kalorintarpeet vielä tänäkin päivänä.

    Mutta perunasta olen sitä mieltä, että: ”Peruna pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea!”

  3. No, jos minä joskus tulevaisuudessa jään tänne Saloon opiskelemaan, niin olen onnekas, sillä Salossa on parhaat kebabit! (ja tämähän on suht pikkukaupunki, ja täällä on ainakin 7 kebabraflaa!)

  4. Dubaissa on kalliimpaa pizzaa tarjolla. Nämä asiat pitää vaan tietää, ennen kuin kirjoittaa tuollaisia otsikoita.