Terranaut II kala pyörä

Enää ei rakkaan kultakalan tarvitse olla kahlittuna hyllyn reunalle asetetun akvaarion raamien rajaamalle alueelle. Tämän Seth Weiner nimisen taiteilijan toteuttaman Terranaut II nimisen  ohjailtavan akvaarion avulla sanonta ”kuin kala kuivalla maalla” saa nimittäin aivan uuden merkityksen.

Terranaut II on maljassa uiskentelevan kalan ohjailtavissa tämä yläpuolelle asennetun kameran ansiosta.  kameran kuvaaman videon ansiosta laite tunnistaa, mihin suuntaa kala on pyrkimässä ja suunnistaa tämän perusteella eteenpäin.

Alla olevalla videolla irti laskettu kultakala näyttää mallia Terranaut II maljalla cruisailemisesta.

Lähde: www.communistrobot.com

Edellinen artikkeliKauko-ohjattava nieltävä lääkärirobotti
Seuraava artikkeliKuinka kuorit kananmunan 5 sekunnissa?

1 KOMMENTTI

  1. voi apua… Tolta kalaltahan menee itsehillintä ku joutuu tollases keskimäärästä alhaisemmas pyörätuolivauhdis kulkemaan. huhhuh.

  2. aivan mahtavaa homma ! kun rupiaa ajeleen kämppää ympäri niin voi leikata pyrstön pois

  3. Voisin ehkä hieman pelästyä kun tollanen värkki kurvais eteen kaupungilla jonkun porttikongista 😀

  4. Tuntemattoman kanssa olen samaa mieltä, kultakalan pitäminen maljassa on eläinrääkkäystä.

  5. Kenen/minkä tahansa pitäminen alle 40 km/h liikkuvassa maljassa on rääkkäystä.

  6. Tulee mieleen se eräs astianpesukonemainos jossa koneessa on pesty kultakalan pieni pyöreä malja jollaisessa kalojen pitäminen on eläinrääkkäystä ja Suomessa lainvastaista. En ymmärrä miksi täytyy mainostaa tuotteita lainvastaisilla ja järjen vastaisilla asioilla.

  7. Pyöreä akvaario on eläinrääkkäystä vaikka se olisi paikallaan hyllyllä.
    vankeudessa elävän kalan on saatava uida kulmikkaasa akvaariossa, koska se ei pysty käsittämään pyöreää tilaa ja ”tulee hulluksi”. Ikivanha viisaus, joka näyttää unohtuvan elänrääkkääjä-insinööreiltä ja muilta aivojen vajaatoiminnasta kärsiviltä..