ktrack_lumipyora.jpg

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että talvipyöräilyä onnistuu myös tavallisella pyörällä sesongin läpi varsin mainiosti! Kun polkupyörän vielä tuunaa talvikuntoon nastarenkailla ja muistaa vetää pipon riittävän syvälle päähän, niin matkanteko onnistuu aivan yhtä mainiosti, kuin kesälläkin.

Vielä tietysti kun saisi toivoa, että Helsingin katujen talvikunnossapidossa ei käytettäisi pyöräteitä auralumen keräyspaikkoina, niin homma toimisi täydellisesti.

Mutta valitus sikseen! Hankkimalla nyt itselleen Ktrak -nimisen lumessa kulkekemiseen suunnitellun polkupyörän, taittuu matka talvisin varmasti myös vähän hankalimmillakin reiteillä. Ehkäpä kaikkein mainiointa Ktrak pyörässä on sen muunneltavuus. Pyörän takarengas voidaan tarvittaessa vaihtaa telaketjuvetoon ja eturengas vastaavasti sukseksi. Kyseessä on siis todellakin ympärivuotiseen menoon suunniteltu menopeli!

Ktrak telaketjupyörä on tulossa markkinoille ainakin Yhdysvalloissa tammikuussa 2007. Mikäli tilaat omasi jo tämän vuoden puolella, niin saat menopelin varsin kohtuulliseen $300,- hintaan.

Lähde: www.ktrakcycle.com

Edellinen artikkeliSkypen kehittäjien Venice -niminen Netti-TV-projekti
Seuraava artikkeliMondo Spider – mekaaninen hämähäkkiajoneuvo