jalkatila.jpg
Te kohtalontoverit, jotka omaatte keskivertoa pidemmät koivet, tiedätte varmasti miltä tuntuu istua ahtaassa lentokoneessa useampi tunti polvet hankalasti edessä istuvan selkänojan sivustalle aseteltuna. Epämukavan matkan vielä usein kruunaa se hetki, kun juuri edessäsi istuva matkusta päättää kokeilla loksauttaa selkänojansa giljotiiniliikkeellä makuuasentoon juuri ollessasi nukahtamaisillasi.

Onneksi meissä pitkäkoipisissa näyttäisi olevan myös sen verran keksijänverta, että eräsn nokkela on jo keksinyt ratkaisun tähänkin ongelmaan!

Knee Defender™ on lentokoneen tarjotinkiinnikkeeseen lukolla kiinnitettävä stoppari, joka yksinkertaisesti estää edessäsi istuvaa kaveria laittamasta sitä penkkiä makuuasentoon!

Knee Defendereitä saa tilattua Rapakon takaa verkkokaupasta hintaan $14,95, joten rutosti halvempi vaihtoehto on, kuin vaikkapa päivitys tilavampaan business luokkaan.

Niille, joille matkan hinta ei ole ongelma, kannattaa tietysti kokeilla lentää vaikkapa United Arab Emirates lentoyhtiön koneilla, joissa ensimmäisen luokan matkustuspaikka näyttää tältä

Mainos! Varaa lentosi nyt edullisemmin Supersaver.fi verkkopalvelun kautta!

Lähde: www.kneedefender.com

Edellinen artikkeliKristallikoristellut kuulokkeet
Seuraava artikkeliVilkkuva nasta